Cele mai spectaculoase piscine încălzite, perfecte pentru sezonul rece

Cele mai spectaculoase piscine încălzite, perfecte pentru sezonul rece
 
 
 

Dacă ești iubitor al sporturilor de iarnă și al muntelui, cu siguranță ești entuziasmat de sezonul răcoros, iar stațiunile de schi oferă cele mai luxoase și mai extravagante facilități pentru ca tu să ai o vacanță de iarnă ca în povești. Hotelurile elegante de mai jos oferă ceva în plus, pentru ca vacanța ta să fie una specială, și anume spa-uri de cinci stele cu piscine exterioare încălzite, care-ți permit să te bucuri de o experiență inedită.   

Villa Honegg, Elveția

Acest boutique hotel în inima Elveției este un fel de rai pentru cei care vin să viziteze această regiune. Hotelul de cinci stele se află la 914 m altitudine deasupra Lacului Lucerne, iar peisajele de aici îți taie răsuflarea. Camerele sunt impecabile, dar atracția principala este bazinul exterior. Piscina încălzită are în permanență 34 grade și este o oază de relaxare pentru toți turiștii. Închipuie-ți cât de uimitoare este priveliștea și senzația! 

Aqua Dome, Austria

Hotelul de lux Aqua Dome este poziționat perfect la baza Alpilor, lângă singurul izvor de apă termală din vestul Austriei. Unicul lucru mai impresionant decât stațiunea uimitoare în care se află este spa-ul său, cu un design unic, format dintr-o sferă care conectează trei piscine circulare, care par să leviteze deasupra pământului. Acestea sunt dotate cu muzică subacvatică, efecte de lumini, fântâni și punte de observație, cu vedere spre munți. Ce altceva ai mai putea cere? 

Citește și: Locuri incredibile: Blue Lagoon, cel mai impresionant spa din lume

Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »

Tschuggen Grand Hotel, Elveția

Hotelul Tschuggen oferă răsfăț și wellness în creierii munților. Acesta este un paradis atât datorită luxului și a dotărilor sale, cât și datorită arhitecturii hotelului. Această construcție are un design geometric, organic, despre care arhitectul hotelului spune că atrage cu siguranță atenția vizitatorilor. Spa-ul dorește să fie conectat cu natura, având ape care curg natural, în rocile care le încălzesc, și care reflectă granitul munților din îndepărtare, toate armonizate prin forme și culori, care apelează la toate simțurile. 

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 155 Eur
vezi detalii »

Polar Bears Club, Canada

Aflat în zona montană a Canadei, Polar Bears Club este un rai al iubitorilor de iarnă. Proprietarii hotelului promit o experiență naturală, tipic scandinavă, care include termoterapia. Prima dată corpul este încălzit în sauna hotelului și apoi ești încurajat să te avânți în aerul de iarnă, curat, de afară, într-una dintre piscinele exterioare. Acest procedeu se zice că-ți aduce relaxarea supremă și revigorarea corpului. Ce zici, ai încerca?

LeCrans Hotel & Spa, Elveția

Elveția cu siguranță are cele mai multe locuri de vis pentru vacanța de iarnă, iar hotelul LeCrans  este unul dintre ele. Ceea ce are acest spațiu de cazare inedit este, pe lângă locația sa din inima Alpilor Elvețieni, care oferă peisaje de neînchipuit, spa-ul său format din piscine încălzite, băi turcești, saună și jacuzzi cu priveliște către munți. Ți-ar plăcea o vacanță aici?

Top Hotel Hochgurgl, Austria

Top Hotel Hochgurgl se află la 2.150 m, în munții Austriei, într-una dintre cele mai frumoase stațiuni montane ale țării. Hotelul se umple de turiștii pasionați de sporturi de iarnă, care vor ceva în plus: balcoane cu priveliști de vis, foc în șemineu în lounge-urile călduroase, și, desigur, spa-ul hotelului, a cărui atracție este piscina exterioară chiar la baza pârtiei de schi. Deci, aici ai ocazia  să stai în costum de baie, în piscina încălzită, în timp ce restul turiștilor practică sporturi de iarnă pe pârtie. 

Citește și: Ghidul băilor termale din Budapesta

The Cambrian Hotel, Elveția

Dacă ești în căutarea paradisului de iarnă, Hotelul Cambrian este ca un vis împlinit. Pe lângă facilitățile sale de top, hotelul oferă ceva inedit, pentru că turiștii aleg să vină aici de la sute de kilometrii distanță, și anume piscina infinită încălzită, de care te poți bucura și iarna. Nimic nu se poate compara cu panoramele munților, pe care le poți admira într-una dintre cele mai frumoase piscine exterioare ale lumii.

Pe care dintre aceste hoteluri le-ai alege pentru o vacanță de poveste? 

4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.