Cele mai spectaculoase fotografii făcute cu drone în 2014 - galerie foto

Cele mai spectaculoase fotografii făcute cu drone în 2014 - galerie foto
 
 

Anul 2014 pare să fi fost cel de lansare al fotografiilor cu drone. Dacă şi în anii precedenţi fotografii talentaţi şi cu dare de mână se lăudau cu imaginile captate de la înălţimi ameţitoare, se pare că în 2014 piaţa a devenit una mult mai largă. Astfel, fotografiile create cu ajutorul dronelor au devenit din ce în ce mai răspândite, atât de răspândite încât anul 2014 este primul în urma căruia putem aduna o colecţie impresionantă de poze deosebite realizate de drone.

Să fie faptul că fotografiile sunt realizate de la înălţimi ameţitoare, să fie talentul fotografic cu care cineva mânuieşte un astfel de dispozitiv inteligent sau să fie pur şi simplu norocul de a capta momentul potrivit? Nu contează! Rezultatele sunt oricum pur şi simplu uimitoare, tocmai de aceea am ales să vă prezint o galerie foto a celor mai spectaculoase fotografii realizate cu ajutorul dronelor în 2014!

Fotografii spectaculoase făcute cu drone în 2014

Sursa foto: dronestagr.am

Care este cea mai frumoasă fotografie din colecţie?

        

Descoperă şi alte galerii foto impresionante: 13 plaje neobişnuit de frumoase din lume şi 20 poteci magice din lume! Vezi lista completă a galeriilor foto!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers