Cele mai romantice oraşe din România

Cele mai romantice oraşe din România
 
 
4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »

Poate credeai că doar alte ţări au oraşe romantice şi locuri predilecte pentru îndrăgostiţi... poate credeai că trebuie să-ţi duci jumătatea altundeva decît în România pentru o vacanţă romantică... Ei bine, poţi lăsa Parisul la o parte, pentru a încerca un pic de romantism neaoş românesc. Unde? În cele mai romantice oraşe din România, conform unui sondaj realizat de ziare.com.

Un cadru romantic istoric - Sibiu

SibiuSursa

Unde altundeva decât în Sibiu te-ai putea bucura de un cardu istoric pentru puţin romantism? Înconjuraţi de clădiri vechi, fiecare ascunzând câte o legendă fascinantă, vă puteţi plimba de mână pentru a admira unul dintre cele mai vizitate oraşe din ţară.

Pentru un cuplu modern - Cluj-Napoca

Cluj_NapocaSursa

Cu toate că şi Cluj-Napoca are un aer medieval, modrenitatea oraşului şi activitatea intensă de aici, construiesc decorul unei vacanţe romantice complete. Puteţi vitzita tot felul de locaţii unice, dar vă puteţi relaxa în acelaşi timp în intimitatea oferită de Grădina Botanică.

Aer montan şi medieval - Braşov

BrasovSursa

Indiferent de sezon, Braşovul este un oraş romantic medieval. Pe timp de iarnă, în schimb, vă puteţi bucura împreună de o vacanţă activă pe pârtii şi de bulgăreli romantice. Pentru un plus de intimitate, o plimbare în doi pe Strada Sforii poate fi una dintre cele mai frumoase momente.

Fii romantic 4 zile la Verona!

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »

Romantismul autentic medieval - Sighişoara

SighisoaraSursa

4 zile însorite la Atena

4 zile însorite la Atena

3 nopți de cazare, mic dejun, zbor din București
de la 180 Eur
vezi detalii »

Cetatea de patrimoniu UNESCO, Sighişoara este un loc romantic veritabil. Aerul medieval, evenimentele cu specific şi voi doi pierduţi într-un decor de poveste... Ce poate fi mai frumos?

Pentru un decor romantic cu aer occidental - Timişoara

TimisoaraSursa

O plimbare prin parcurile oraşului, o cină romantică pe malul Begăi sau chiar o plimbare pe apă cu hidrobicicleta... Acestea sunt numai câteva dintre activtăţile romantice pe care le puteţi încerca împreună în Timişoara.

Iubirea la malul mării - Constanţa

ConstantaSursa

Dacă vă place marea, atunci Constanţa este destinaţia ideală! Puteţi să faceţi plimbări de seară pe faleză, să admiraţi răsăritul din mare şi chiar să optaţi pentru plimbări în doi cu barca pe unul din lacurile din apropiere.

Dragoste de munte - Sinaia

SinaiaSursa

O plimbare prin munţi, activităţi sportive de sezon şi o vizită la castelul Peleş înseamnă o combinaţie perfectă pentru un weekend romantic, plin de relaxare, dar şi de obiective şi activităţi tursitice pe care le puteţi face împreună.

Pentru mai multă intimitate - Piatra Neamţ

Piatra NeamtSursa

Poate că Piatra Neamţ nu era tocmai oraşul pe care l-aţi fi văzut pe listă, dar trebuie spus că o plimbare cu telegondola, până la cele mai liniştite culmi, este inevitabil începutul unei vacanţe cât se poate de romantice şi de intime.

Dragostea la Dunăre - Tulcea

Tulcea

Sursa

Dacă marea nu vă convinge atât de mult, Dunărea poate fi o altă alegere romantică. La Tulcea veţi avea ocazia nu numai să vă plimbaţi pe una dintre cele mai frumoase faleze, ci şi să vizitaţi rămăşiţe istorice milenare.

Amalgamul romantismului - Bucureşti

BucurestiSursa

Dacă pentru voi romantismul însemană cele mai diverse lucruri, atunci trebuie să încercaţi Bucureştiul. Combinaţia dintre zonele vechi şi cele moderne, numărul mare de parcuri, dar şi de locaţii selecte oferă posibilitatea celor mai variate activităţi pentru cupluri.

Iată aşadar cele mai romantice oraşe din România. Mă bucur de faptul că trăiesc într-unul dintre ele şi că pot să afirm faptul că într-adevăr Timişoara este un oraş romantic. Aştept de la voi sugestii pentru un city break romantic românesc! 

Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.