Cele mai populare destinaţii pentru un citybreak de primăvară

Cele mai populare destinaţii pentru un citybreak  de primăvară
 
 

Ne place să călătorim şi ştim că şi tu ne împărtăşeşti pasiunea pentru explorarea lumii în lung şi în lat. Mai sunt câteva săptămâni până când vara îşi va intra în drepturi şi vom avea parte de mult aşteptatul concediu, dar un city break sau o mică escapadă este mai mult decât binevenită înainte de vacanţă. Iată sugestiile noastre pentru un city break de primăvară care îţi va încărca bateriile! Ţi-ai făcut deja bagajul? Nu uita să împărtăşeşti cu noi experienţa ta.

Berlin, Germania

Berlin

La începutul primăverii şi în timpul verii, Berlinul este unul dintre cele mai prietenoase oraşe din punct de vedere al climei. Fără temperaturi sufocante, cu zile însorite şi multe, multe atracţii, Berlin este o destinaţie perfectă pentru un citybreak de primăvară. Capitala Germaniei, cu al său celebru zid construit în timpul celui de-Al Doilea Război Mondial, este o metropolă cosmopolită, un centru cultural important al Europei care oferă numeroase atracţii pentru turişti.

Dubrovnik, Croaţia

Dubrovnik

Pe malul Mării Adriatice se ridică impunătoare Cetatea Dubrovnik. Fortăreaţa străjuieşte oraşul cu acelaşi nume, un spaţiu cu istorie bogată şi plin de culoare, un loc care s-a transformat în ultimii ani într-o destinaţie preferată de milioane de turişti. Dacă vrei să vizitezi oraşul vechi şi citadela, dar vrei să eviţi înghesuiala şi grupurile numeroase de turişti, primăvara este momentul perfect să dai o fugă până la Dubrovnik.

Istanbul, Turcia

Istanbul

Istanbul, principalul oraş turistic al Turciei, este o metropolă fascinantă care îmbină perfect cultura orientală cu puternicele influenţe europene. Istanbul este oraşul în care se întâlnesc două lumi, un loc plin de culoare, cu o viaţă de noapte vibrantă şi un peisaj deosebit. Oraşul este înconjurat de apele Mării Negre şi ale Mării Mediterane şi se întinde de-a lungul strâmtorii Bosfor, oferind privelişti spectaculoase şi demne de admiraţie.

Londra, Anglia

Londra

Indiferent de sezon, atunci când mergi la Londra umbrela nu trebuie să lipsească din bagajul tău. Capitala Angliei este unul dintre cele mai cosmopolite oraşe din Europa şi care oferă atracţii turistice pentru toate gusturile. Parcurile, muzeele, catedralele, malul Tamisei, pieţele şi întreaga arhitectură londoneză te vor cuceri din prima clipă. Londra este o destinaţie care nu trebuie să lipsească din palmaresul oricărui călător.

Florenţa, Italia

Florenta

Florenţa este unul dintre cele mai frumoase oraşe din Italia şi din Europa, un muzeul în aer liber şi un loc în care întâlneşti atracţii turistice la tot pasul. Dacă ai ales Florenţa ca destinaţie pentru city break, pur şi simplu nu vei şti cu ce să începi. Galeria Uffizi, Domul din Florenţa, Basilica Santa Croce, Grădinile Boboli şi Piazza della Repubblica sunt doar câteva dintre obiectivele turistice pe care să le vizitezi,

Veneţia, Italia

Venetia

Rămânem tot în Italia pentru următoarea propunere de city break de primăvară, în minunata Veneţie. Cetatea Dogilor este destinaţia ideală pentru îndrăgostiţi, dar şi pentru iubitorii de frumos, de artă şi de istorie şi un loc pe care, chiar dacă l-ai vizitat, îl vei redescoperi de fiecare dată mai frumos şi mai fermecător. Bucură-te de plimbările cu gondola pe canelele lăturalnice şi lasă-te purtat de val pe străzile înguste, departe de aglomeraţiile de turişti. Vei descoperi o altă faţă a Veneţiei, şi farmecul său autentic. 

Amsterdam, Olanda

Amsterdam

Amsterdam rămâne şi în acest an o destinaţie de top pentru un city break de primăvară. Cu un farmec deosebit, atracţii turistice variate şi o arhitectură impresionantă, capitala turistică a Olandei te va face să exclami că niciunde în lume nu este un oraş atât de frumos ca Amsterdam. Principala atracţie turistică a oraşului sunt muzeele, peste 50 la număr. Coffeeshop-urile, parcurile, plimbările cu bicicleta sau cu barca pe canalele oraşului şi celebrul Red District completează oferta turstică a oraşului Amsterdam.

Tu ce alte oraşe din Europa recomanzi pentru un city break de primăvară?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers