Cele mai mici țări din lume - GALERIE FOTO

Cele mai mici țări din lume - GALERIE FOTO
 
 
 

Atunci când ne gândim la un stat ne imaginăm suprafețe uriașe cu o mulțime de oameni. Dar, din cele peste 194 de țări în întreaga lume, câteva națiuni sunt mai mici decât metropole din alte state. Majoritatea fiind în Europa, Caraibe sau Pacific, o mulțime de țări au suprafața mai mică de 400 de kilometri pătrați. De fapt, primele 10 cele mai mici națiuni au împreună o suprafață de aproximativ 1.490 de kilometri pătrați, mai mică decât suprafața județului Ilfov.

Cu propriile guverne și culturi, aceste micro-state sunt unele dintre cele mai bogate și cele mai izolate locuri din lume, care își surprind de fiecare dată vizitatorii care îndrăznesc să le viziteze.

Iată care sunt cele mai mici state din lume:

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 155 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.