Cele mai mici țări din lume - GALERIE FOTO

Cele mai mici țări din lume - GALERIE FOTO
 
 

Atunci când ne gândim la un stat ne imaginăm suprafețe uriașe cu o mulțime de oameni. Dar, din cele peste 194 de țări în întreaga lume, câteva națiuni sunt mai mici decât metropole din alte state. Majoritatea fiind în Europa, Caraibe sau Pacific, o mulțime de țări au suprafața mai mică de 400 de kilometri pătrați. De fapt, primele 10 cele mai mici națiuni au împreună o suprafață de aproximativ 1.490 de kilometri pătrați, mai mică decât suprafața județului Ilfov.

Cu propriile guverne și culturi, aceste micro-state sunt unele dintre cele mai bogate și cele mai izolate locuri din lume, care își surprind de fiecare dată vizitatorii care îndrăznesc să le viziteze.

Iată care sunt cele mai mici state din lume:


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers