Cele mai luxoase staţiuni din Maldive

Cele mai luxoase staţiuni din Maldive
 
 

Staţiunile din Maldive sunt locaţii ideale pentru vacanţa de vară. Mai mult decât atât, acestea au devenit din ce în ce mai populare printre turişti pe tot parcursul anului, pentru că oferă o experienţă deosebită şi relaxantă într-un decor fascinant şi cu servicii de lux.  Pentru o vacanţă perfectă, iată care sunt cele mai frumoase staţiuni din Maldive:

Banyan Tree Madivaru

Vacanta la Banyan Tree Madivaru, Maldive

Deşi este cea mai mică staţiune din Bayan Tree, Madivaru este o locaţie selectă pentru vacanţe. Aceasta este compus din 6 vile private, fiecare fiind dotată cu piscină proprie şi cu alte facilităţi de lux. Madivaru este alegerea perfectă pentru o lună de miere specială, deoarece oferă intimitatea absolută în cel mai elegant decor. 

Dhoni Island

Vacanta pe Dhoni Island, Maldive

Dhoni Island este de departe cea mai exclusivistă locaţie de vacanţă din Maldive. Motivul? Pentru un sejur aici este necesară închirierea întregii insule, însă şi experienţa este una pe măsură. La dispoziţia turiştilor stă un staff de 60 de persoane, dar şi bărcuţe tradiţionale (dhoni) pentru plimbări în lagună. 

Four Seasons Landaa Giraavaru

Vacanta la Four Seasons Landaa Giraavaru, Maldive

Flashipul Four Seasons din Maldive nu se dezminte de lanţul internaţional de staţiuni şi hoteluri de lux. Chiar mai mult, insulele adăpostesc o oază de relaxare luxuriantă, în care eleganţa Four Seasons întâlneşte tradiţionalitatea comunităţilor din Maldive, într-unele dintre cele mai spectaculoase vile de vacanţă din lume. 

One & Only Reethi Rah

Vacanta la One and Only Reethi Rah, Maldive

One & Only Reethi Rah este staţiunea de top al Maldivelor, în care îşi găsesc locaţia de vacanţă numai cei pentru care banii nu sunt o problemă. Deşi este una dintre cele mai mari insule din Maldive, această locaţie oferă numeroase spaţii private şi intime pentru cei care vor să fie cât mai departe de civilizaţie şi de problemele cotidiene.

Soneva Gili

Vacanta la Soneva Gili, Maldive

Pentru cei care duc un stil de viaţă cât mai aproape de natură, staţiunea ecologică de la Soneva Gili este alegerea ideală. Vilele de vacanţă sunt aşezate în mijlocul unei lagune, toate având acces direct şi privat la pontoane pe apă. Mai mult decât atât, întreaga construcţie este realizată din materiale ecologice la cele mai înalte standarde de lux

Acestea sunt cele mai frumoase staţiuni din Maldive, dedicate celor care şi doresc o vacanţă de lux. În care dintre acestea ţi-ar plăcea să te răsfeţi?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers