Cele mai izolate case din lume pentru cei care iubesc singurătatea – GALERIE FOTO

Cele mai izolate case din lume pentru cei care iubesc singurătatea – GALERIE FOTO
 
 

Dacă ești pasionat de liniște și singurătate, cu siguranță nu vei vrea să mergi în vacanță într-o metropolă uriașă, cu mulțimi de oameni și locuitori. Mai ales când în lume există atâtea locuri unde casele sunt înconjurate de zeci de kilometri de natură și pustietate și poți petrece zile întregi fără să vezi vreo altă persoană.

Așadar, am descoperit cele mai izolate case din lume, fie cocoțate pe o coastă înaltă deasupra oceanului, pe o insulă în mijlocul mării, în vârf de munte sau în adâncurile pădurilor, unde poți să evadezi de lume și să te regăsești pe sine. Ce spui, în care dintre aceste case izolate ai vrea să petreci o vacanță?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers