Cele mai izolate case din lume pentru cei care iubesc singurătatea – GALERIE FOTO

Cele mai izolate case din lume pentru cei care iubesc singurătatea – GALERIE FOTO
 
 
 

Dacă ești pasionat de liniște și singurătate, cu siguranță nu vei vrea să mergi în vacanță într-o metropolă uriașă, cu mulțimi de oameni și locuitori. Mai ales când în lume există atâtea locuri unde casele sunt înconjurate de zeci de kilometri de natură și pustietate și poți petrece zile întregi fără să vezi vreo altă persoană.

Așadar, am descoperit cele mai izolate case din lume, fie cocoțate pe o coastă înaltă deasupra oceanului, pe o insulă în mijlocul mării, în vârf de munte sau în adâncurile pădurilor, unde poți să evadezi de lume și să te regăsești pe sine. Ce spui, în care dintre aceste case izolate ai vrea să petreci o vacanță?

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.