Cele mai înfiorătoare case decorate de Halloween - GALERIE FOTO

Cele mai înfiorătoare case decorate de Halloween - GALERIE FOTO
 
 

Chiar dacă Halloween-ul nu este o sărbătoare extrem de populară în România, SUA și alte țări ale lumii o celebrează cu fast. Atât copiii, cât și adulții se costumează în cele mai înfricoșătoare personaje și merg la "colindat". Iubitorii acestei sărbători păgâne își decorează casele în cele mai ciudate moduri, lucru care se spune că îi ferește de spiritele rele care trec în lumea celor vii în noaptea de Halloween, și trezesc amuzamentul trecătorilor.

Cei care sărbătoresc Halloween-ul folosesc ca teme fantomele, zombii, monștrii, OZN-urile, pirații, personajele preferate din filme, vampirii, iar dovlecii nu lipsesc niciodată din decor. Iată în galeria foto câteva dintre cele mai impresionante case decorate de Halloween.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers