Cele mai importante atracţii turistice surprinse pe timp de noapte - galerie foto

Cele mai importante atracţii turistice surprinse pe timp de noapte - galerie foto
 
 

Noaptea totul este luminat... artificial! Poate ai tendinţa să crezi că poţi vedea un oraş cu atracţiile sale mult mai bine la lumina zilei, însă următoarele poze te vor convinge că noaptea totul capătă o altă viaţă, mult mai plină de culoare (chiar dacă nu e una scăldată în razele soarelui, cum ar fi mai poetic, ci într-o factură uriaşă de electricitate).

Lăsând la o parte numărul impresionant de becuri sau de lumânări folosit pentru a ilumina aceste atracţii turistice, trebuie să apreciem faptul că sunt absolut superbe toate... şi că această acţiune este binevenită, mai ales pentru vacanţele prea scurte, în care trebuie să te foloseşti şi de noapte pentru a vedea tot! 

Şi clădirile colorate de sticlă sunt impresionante noaptea (şi ziua)... dar Petra are câştig de cauză, cel puţin din punctul meu de vedere!

Petra pe timp de noapte

Sursa

Sfaturi pentru fotografii reuşite noaptea:

  • Foloseşte un trepied pentru stabilitate, pentru că orice mişcare poate distorsiona imaginea.
  • Sensibilitatea ISO trebuie să fie la 800 ISO sau mai mult.
  • Foloseşte funcţiile RAW mode şi Tungsten White Balance. 
  • Timpul de expunere trebuie să fie de cel puţin 10 secunde. 
  • Optează pentru Mod Prioritate Diafragmă.

Ce alte atracţii turistice te-au mai fermecat la lumina lunii?

    

Sperăm că nu ai ratat topul celor mai fotografiate oraşe din lume, pentru a găsi următoarea destinaţie de city break pentru tine!

Cele mai importante atracţii turistice din lume noaptea


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers