Cele mai importante atracţii turistice din lume adunate la un loc (partea 3) - GALERIE FOTO

Cele mai importante atracţii turistice din lume adunate la un loc (partea 3) - GALERIE FOTO
 
 

Am ajuns şi la ultima parte a galeriei cu cele mai importante atracţii turistice din lume. Le-am adunat pe toate la un loc şi le-am aranjat frumos, astfel încât tu să poţi vedea toate minunile acestei lumi şi să fii inspirat pentru următoarea vacanţă. 

După ce am văzut atât de multe locuri frumoase, atracții turistice desosebite din lume, în partea 1 şi în partea 2, am crezut că va fi greu să mai găsesc ceva... şi totuşi partea a treia vine cu ultimele atracţii turistice. Ai 100 de locuri minunate din care să alegi destinaţia pentru următoarea vacanţă! Eu aş zice să începem cu mijlocul - Centrul Pământului din Ecuador!

Centrul Pamantului Ecuador

Sursa

ŞTIAŢI CĂ:

  • Peisajul de la Cei 12 Apostoli, Australia se schimbă anual, pentru că formaţiunile stâncoase au fost create prin eroziunea apei, ce continuă să acţioneze asupra lor.
  • Când cerul este senin, Panorama din Atomium, Bruxelles oferă o vedere clară asupra oraşului, dar şi a zonei înconjurătoare şi chiar până la Antwerp. 
  • Legendele locale spun că pietrele de la Carnac, Franţa sunt de fapt legiunile romane transformate în piatră de vrăjitorul Merlin.
  • Cascada Îngerilor, Venezuela este cea mai înaltă cascadă neîntreruptă din lume, cu o înălţime de 979m. 

Ce alte atracţii turistice crezi că ar mai trebui incluse pe lista celor mai frumoase din lume?

    

Vezi şi celelalte atracţii turistice importante ale lumii în partea 1, dar şi în partea a doua a galeriei foto

Cele mai importante atracţii turistice din lume


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers