Cele mai importante atracţii turistice din lume adunate la un loc (partea 3) - GALERIE FOTO

Cele mai importante atracţii turistice din lume adunate la un loc (partea 3) - GALERIE FOTO
 
 
 

Am ajuns şi la ultima parte a galeriei cu cele mai importante atracţii turistice din lume. Le-am adunat pe toate la un loc şi le-am aranjat frumos, astfel încât tu să poţi vedea toate minunile acestei lumi şi să fii inspirat pentru următoarea vacanţă. 

După ce am văzut atât de multe locuri frumoase, atracții turistice desosebite din lume, în partea 1 şi în partea 2, am crezut că va fi greu să mai găsesc ceva... şi totuşi partea a treia vine cu ultimele atracţii turistice. Ai 100 de locuri minunate din care să alegi destinaţia pentru următoarea vacanţă! Eu aş zice să începem cu mijlocul - Centrul Pământului din Ecuador!

Centrul Pamantului Ecuador

Sursa

ŞTIAŢI CĂ:

  • Peisajul de la Cei 12 Apostoli, Australia se schimbă anual, pentru că formaţiunile stâncoase au fost create prin eroziunea apei, ce continuă să acţioneze asupra lor.
  • Când cerul este senin, Panorama din Atomium, Bruxelles oferă o vedere clară asupra oraşului, dar şi a zonei înconjurătoare şi chiar până la Antwerp. 
  • Legendele locale spun că pietrele de la Carnac, Franţa sunt de fapt legiunile romane transformate în piatră de vrăjitorul Merlin.
  • Cascada Îngerilor, Venezuela este cea mai înaltă cascadă neîntreruptă din lume, cu o înălţime de 979m. 

Ce alte atracţii turistice crezi că ar mai trebui incluse pe lista celor mai frumoase din lume?

    

Vezi şi celelalte atracţii turistice importante ale lumii în partea 1, dar şi în partea a doua a galeriei foto

Cele mai importante atracţii turistice din lume

Fii romantic 4 zile la Verona!

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.