Cele mai importante atracţii turistice din lume adunate la un loc (partea 2) - galerie foto

Cele mai importante atracţii turistice din lume adunate la un loc (partea 2) - galerie foto
 
 

Cum nu se putea să ne oprim la doar o tură de atracţii turistice, pe care le-ai văzut deja în partea 1, continuăm azi seria cu o colecţie din ce în ce mai frumoasă. Să ştii care sunt cele mai importante atracţii turistice din lume este musai, mai ales dacă ai pretenţii de traveler!

Dacă nu ştii unde să mergi în vacanţă, aceste atracţii turistice nu au cum să nu te inspire! 

ŞTIAŢI CĂ:

  • Babuinii Chacma sunt simbolici pentru Parcul Natural ce include şi Capul Bunei Speranţe, Africa de Sud, unde locuiesc 11 triburi de babuini de aproximativ 375 de exemplare. 
  • Legenda de la Cascada Iguazu spune că un zeu dorea să se căsătorească cu o muritoare, însă aceasta a fugit cu iubitul ei muritor cu barca pe râu. Zeul a despărţit apele cu cascada, pedepsindu-i pe cei doi îndrăgostiţi cu o cădere veşnică. 
  • Chichen Itza este cel mai vizitat sit arheologic al Mexicului, cu un numar de turişti estimat la 1.2 milioane în fiecare an. 

Golden Gate Bridge San Francisco

Sursa

Cele mai importante atracţii turistice din lume

Eu aş opta pentru Golden Gate Bridge din San Francisco. Nu de alta, dar vreau neapărat să mă simt ca în serialele pe care le-am văzut la TV. Smile Tu ce ai vrea să vezi în următoarea vacanţă?

     

Sperăm că nu ai ratat cele mai importante atracţii turistice ale lumii din partea 1 a galeriei noastre foto!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers