Cele mai importante atracţii turistice din lume adunate la un loc (partea 1) - galerie foto

Cele mai importante atracţii turistice din lume adunate la un loc (partea 1) - galerie foto
 
 

Cine nu a auzit până acum de Big Ben? Sau de alte atracţii turistice faimoase, cum sunt Acropolele, Mecca sau Stonehenge... Toată lumea le cunoaşte! Însă, trebuie să ştii că atracţiile turistice cele mai importante şi mai impresionante din lume sunt mult mai numeroase decât atât.

Faptul că sunt cunoscute lumii întregi, dar şi că sunt valoroase şi valorificate din punct de vedere turistic sunt elementele care au stat la baza formulării acestei liste. Şi, în plus, trebuie să mărturisesc faptul că am avut o curiozitate: câte dintre cele 100 de atracţii turistice din top am reuşit să văd până acum!?

Deocamdată propun să începem uşor, cu prima parte a galeriei noastre, în care menţionăm cu mândrie şi Castelul Bran!

Castelul Bran

Sursa

Cele mai importante atracţii turistice din lume

 

Care ţi se pare cea mai impresionanţă?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers