Cele mai haioase taxiuri din lume sunt in India – GALERIE FOTO

Cele mai haioase taxiuri din lume sunt in India – GALERIE FOTO
 
 
 

Taxi-ul nu este neapărat un mijloc de transport banal pentru care optezi atunci când nu ai timp să aştepţi autobuzul sau tramvaiul. O cursă cu taxi poate fi o adevărată experienţă. O demonstrează o firmă de taxi din Mumbai, India, care se poate mândri cu cele mai simpatice taximetre din lume, dar şi cu faptul că este promotorul unui proiect îndrăzneţ care permite tinerilor designeri să îşi pună în valoare creativitatea.

Taximetrele din Mumbai, India, nu sunt cele mai comode mijloace de transport. Cu toate acestea, maşinile vechi şi dărăpănate sunt un simbol cultural al capitalei Indiei. Taxi Fabric este un proiect inedit, care pune în valoare creativitatea tinerilor designeri din Mumbai şi aduce un suflu nou şi haios activităţii de transport al persoanelor în capitala Indiei.

Un concept inedit

Conceptul este cât se poate de simplu, în ideea în care tapiţeria interioară a taximetrelor devine planşă de desen pentru designerii inspiraţi, iar ulterior decorează interiorul fiecărei maşini destinate transportului de persoane. Fiecare designer este pus în contact cu proprietarul taximetrului, iar după ce hotărăsc împreună ce temă adoptă, nu este loc decât pentru multă, multă creativitate.

Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »

În spatele fiecărui proiect se află o poveste transpusă în desene şi culori vii. Deşi Mumbai este un oraş al contrastelor, proiectul Taxi Fabric aduce un plus de culoare pe străzile gri ale capitalei Indiei. Mai mult decât atât, deşi reticenţi la început, tot mai mulţi proprietari de taximetre îşi doresc să colaboreze cu tinerii designeri angrenaţi în acest proiect. Călătoria cu unul dintre aceste taximetre este o adevărată experienţă.

Citește și despre alte mijloace de transport inedite, pe care să le foloșești atunci când vizitezi Marea Britanie. 

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 155 Eur
vezi detalii »

Ţi-ar plăcea să fie şi în oraşul tău asemenea taximetre?

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.