Cele mai frumoase video-uri ale anului 2013

Cele mai frumoase video-uri ale anului 2013
 
 

La fiecare final de an Vimeo adună o colecţie impresionantă de video-uri care au strâns cele mai multe vizualizări. În anul 2013, categoria de Travel a fost răsfăţată cu o selecţie impresionantă de mărturii video din întreaga lume. Dacă ne le-aţi văzut deja, acestea sunt cele mai frumoase video-uri ale anului 2013 din categoria Travel, care ne arată ce frumoasă, fascinantă şi emoţionantă este lumea în care trăim!

O călătorie muzicală în Myanmar, Burma

Portrete la capătul lumii

Toamnă în New England

New York la pătrat

Indovista - o călătorie, două perspective

Dragoste de călătorie

O săptămână în St. Petersburg şi Moscova

Aceasta este Africa

Călătoria spaniolă

Peru şi Bolivia

Undeva în SUA

Georgia

Acestea au fost, aşadar, cele mai frumoase video-uri ale anului 2013! Cu siguranţă şi anul 2014 ne va aduce multe călătorii prin lume tuturor, iar arhivele noastre se vor umple de fotografii minunate şi de mărturii video fascinante! Care dintre aceste video-uri ţi-a plăcut cel mai mult?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers