Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Londra

Cele mai frumoase târguri de Crăciun din Londra
 
 

Nimic nu se compară cu sărbătorile de iarnă în Londra. Capitala engleză știe exact cum să se bucure de magia Crăciunului și îndată ce londonezi își pun deoparte costumele de Halloween, străzile orașului sunt invadate de milioane de beculețe sclipitoare.

Citește și: Londra de sărbători: 12 lucruri pe care le poți face iarna în capitala engleză

În acest an, luminile de Crăciun s-au aprins cu mare fast în 7 noiembrie pe Oxford Street, eveniment spectaculos găzduit de cântăreața Rita Ora. Astfel, Londra a dat startul sezonului sărbătorilor de iarnă, devenind și una dintre destinațiile preferate ale turiștilor din întreaga lume. Bineînțeles, la atmosfera deosebită contribuie și nenumăratele târguri de Crăciun care au fost deja amenajate spre deliciul locuitorilor și vizitatorilor deopotrivă.

Majoritatea târgurilor de Crăciun din Londra rămân deschise până în primele zile ale Noului An și le oferă curioșilor spectacole incredibile, preparate delicioase și mult vin fiert și punci care îi ajută să suporte mai ușor frigul de decembrie.

Citește și: Revelion la Londra 2018: cum să-ți petreci noaptea de Anul Nou în capitala engleză

Dacă vrei să intri în spiritul sărbătorilor de iarnă pe străzile din capitala engleză, iată care sunt cele mai frumoase târguri de Crăciun din Londra.

Winter Wonderland

De sărbători, cel mai vesel și impresionant loc din Londra se află în inima parcului Hyde. Este vorba despre Winter Wonderland, o celebrare epică a tot ce are legătură cu sărbătorile de iarnă. La Winter Wonderland din Hyde Park vei găsi un târg de Crăciun, multe atracții colorate, tobogane gigant și roate înalte din vârful cărora poți admira tot orașul. Pasionații de patinaj au la dispoziție un patinoar uriaș, în timp ce prichindeii pot să-l viziteze pe Moș Crăciun în grota lui. Poți petrece o zi întreagă în acest loc magic și tot nu vei reuși să descoperi toate minunățiile de aici. Pofticioșii se pot delecta cu bunătăți de iarnă, deserturi și gustări, dar și cu mult vin fiert.

În acest an Winter Wonderland găzduiește și o serie de spectacole noi, precum Magic Ice Kingdom Deep Sea Adventure, cu sculpturi din gheață și zăpadă, un sat alpin, cu cabane pentru karaoke, și Cenușăreasa pe Gheață. De asemenea, cele mai îndrăgite spectacole din anii anteriori, precum Zippos Christmas Circus și The Sooty Christmas Show se vor regăsi din nou în programul de la Winter Wonderland.

Orar Winter Wonderland

Winter Wonderland se deschide oficial în 17 noiembrie la ora 17 și își va închide porțile în prima zi din 2018.

 • zilnic: 10 – 22
 • 25 decembrie: închis

Prețurile biletelor la Winter Wonderland

Intrarea la Winter Wonderland este gratuită, dar pentru anumite spectacole va trebui să plătești pentru bilet. Mai multe informații despre tarife și rezervări online poți obține aici.

Winter Wonderland

Fotografie preluată de pe newsshopper.co.uk. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Christmas in Leicester Square

Unul dintre cele mai frumoase târguri de Crăciun din Londra este cel organizat în Leicester Square. Aceasta este cea de-a doua ediție a Christmas in Leicester Square și în acest an vei putea să te bucuri de zeci de căsuțe cu produse hand made, preparate delicioase, vin fiert și punci, precum și multe, multe decorațiuni de Crăciun. Cei mici îl pot vizita pe Moș Crăciun în căsuța lui, iar în Spiegeltent (un cort special) se organizează tot felul de spectacole de sezon, pentru adulți și copii deopotrivă.

Orar Christmas in Leicester Square

Christmas in Leicester Square se deschide oficial în 10 noiembrie și își va închide porțile în 6 ianuarie 2018.

 • luni - vineri: 12 – 22
 • sâmbătă – duminică: 10 – 22
 • 25 și 26 decembrie: închis

Prețurile biletelor la Christmas in Leicester Square

Intrarea la Christmas in Leicester Square este gratuită, dar va trebui să achiziționezi un bilet pentru diferite spectacole și căsuța lui Moș Crăciun. Mai multe detalii aici.

Christmas in Leicester Square

Fotografie preluată de pe timeout.com. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Winterville

Un alt loc plin de magie și culoare, Winterville este amenajat în acest an în Clapham Common, un parc uriaș din sud-estul Londrei. Aici poți să cumperi o mulțime de cadouri de Crăciun speciale și te poți delecta cu preparate delicioase și vin fiert. Tot aici vei găsi un patinoar, Atelierul lui Moș Crăciun, un roller disco, o mulțime de atracții colorate, spectacole și concerte. Printre cele mai îndrăgite atracții se numără Street Feast, Backyard Cinema, Plonk Golf și Wasted Chic Christmas Market.

Orar Winterville

Winterville se deschide oficial în 23 noiembrie și își va închide porțile în 1 ianuarie 2018.

 • luni - joi: 11:30 – 22:00
 • vineri: 11:30 – 22:30
 • sâmbătă: 10:30 – 22:30
 • duminică: 10:30 – 22:00
 • 24 și 25 decembrie: închis

Prețurile biletelor la Winterville

Intrarea la Winterville este gratuită, dar va trebui să achiziționezi bilet pentru diferite spectacole și concerte. Mai multe detalii aici.

Winterville

Fotografie preluată de pe events.hoteldirect.co.uk. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Southbank Center Winter Festival

În acest sezon, Southbank Center Winter Festival organizează cel mai mare spectacol de Crăciun de până acum. Aflat pe malul sudic al Tamisei, Southbank Center Winter Festival te întâmpină cu o mulțime de căsuțe cu cadouri, mâncare și băuturi fierbinți, care te vor ajuta să te încălzești în timp ce participi la spectacolele și concertele de sezon. Tot la Southbank Center Winter Festival vei mai găsi o saună pe acoperiș, o expoziție cu și despre formația ABBA, dar și un concert de muzică simfonică cu instrumente de percuție din gheață.

Orar Southbank Center Winter Festival

Southbank Center Winter Festival se deschide oficial în 10 noiembrie și își va închide porțile în 4 ianuarie 2018.

 • zilnic: 10:00 – 23:00
 • 25, 31 decembrie: închis

Prețurile biletelor la Southbank Center Winter Festival

Intrarea la Southbank Center Winter Festival este gratuită.

Southbank Center Winter Festival

Fotografie preluată de pe timeout.com. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

London Bridge City Christmas Market

Tot pe malul Tamisei se organizează și acest târg de Crăciun fermecător. London Bridge City Christmas Market înseamnă o mulțime de căsuțe în stil german unde poți cumpăra suveniruri, cadouri și mâncare delicioasă. În acest an vor fi 68 de meșteșugari care îți vor prezenta creațiile lor, precum și alte tarabe cu preparate tradiționale, cocktailuri de Crăciun și alte bunătăți. De la London Bridge City Christmas Market vei putea admira și panorame superbe cu Tower of London și Tower Bridge.

Orar London Bridge City Christmas Market

Southbank Center Winter Festival se deschide oficial în 30 noiembrie și își va închide porțile în 3 ianuarie 2018.

 • zilnic: 11:00 – 22:00

Prețurile biletelor la London Bridge City Christmas Market

Intrarea la London Bridge City Christmas Market este gratuită.

Targuri de Craciun Londra

Fotografie preluată de pe fgproperties.com. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Târgul de Crăciun Scandinav

Dacă vrei să vizitezi un târg mai deosebit, atunci nu trebuie să ratezi Târgul de Crăciun Scandinav. Biserica Norvegiană și cea Finlandeză din districtul londonez Rotherhithe sunt fundalul acestui târg de Crăciun fermecător de doar trei zile, unde vei găsi căsuțe cu preparate tradiționale scandinave, decorațiuni și cadouri de sărbători. Aici te poți delecta cu o cană fierbinte de glögg și diverse concerte care îți vor trezi spiritul Crăciunului.

Orar Târgul de Crăciun Scandinav

Southbank Center Winter Festival durează doar un weekend. În acest an se organizează în perioada 24 – 26 noiembrie.

 • vineri: 12 – 19
 • sâmbătă: 10 – 18
 • duminică: 10 – 17

Prețurile biletelor la Târgul de Crăciun Scandinav

Intrarea la Târgul de Crăciun Scandinav este gratuită.

Targuri de Craciun Londra

Fotografie preluată de pe scandimarket.co.uk. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Greenwich Wintertime Festival

Un festival de iarnă mai nou, ce concurează cu Winter Wonderland la capitolul farmec, Greenwich Wintertime Festival pune stăpânire pe Old Royal Naval College, chiar în spatele iconicului Cutty Sark. Spațiul de pe malul Tamisei este acoperit cu un patinoar și un târg de Crăciun cu o mulțime de căsuțe cu suveniruri. Tot aici te poți delecta cu vin fiert și mince pies, desertul tradițional de Crăciun al britanicilor. Nu rata nici expoziția Greenwich Winter Time și cabana lui Moș Crăciun.

Orar Greenwich Wintertime Festival

Greenwich Wintertime Festival își deschide porțile pe 1 decembrie și se va închide în 31 decembrie.

 • zilnic: 10:30 – 22:00
 • 25 decembrie: închis

Prețurile biletelor la Greenwich Wintertime Festival

Biletele de intrare la Târgul de Crăciun Scandinav au prețuri diferite în funcție de ora la care mergi.

 • adulți: 15 lire (între 10:30 și 17:30) și 18 lire după 17:30.
 • copii: 8 lire
 • vizita la Moș Crăciun: 8 lire (numai pentru copii)
 • patinoar: 5 lire (numai pentru copii)

Greenwich Wintertime Festival

Fotografie preluată de pe maritimeatgreenwich. © Toate drepturile aparțin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Locuri de cazare în Londra

Dacă vrei să vizitezi toate aceste târguri de Crăciun din Londra, iată și câteva opțiuni de cazare în capitala Angliei.

Dacă aceste oferte nu ți se potrivesc, poți găsi mai multe opțiuni aici.

Târguri de Crăciun în Londra

Tu ai vizitat târgurile de Crăciun din Londra? Care te-a impresionat cel mai mult?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers