Cele mai frumoase poze: 5 aplicații de telefon pentru editare foto

Cele mai frumoase poze: 5 aplicații de telefon pentru editare foto
 
 

Când mergi în vacanță nu ai cum să reziști tentației de a face o mulțime de poze. Că e vorba de clădiri spectaculoase, plaje care par desprinse din filme, peisaje pitorești sau... farfurii cu mâncare, cu toții vrem să facem fotografii cât mai reușite, direct cu telefonul mobil. De aceea am selectat pentru tine câteva aplicații pentru editat poze, care se pot folosi ușor și dau rezultate excelente.

Vrei să te întorci din vacanță cu fotografii numai bune de pus în ramă? Nimic mai simplu!

Camera+

Dacă ai ajuns la concluzia că nu mai ești mulțumit de simpla cameră foto pe care ți-o oferă iPhone-ul tău, atunci îți recomandăm să-ți instalezi aplicația Camera+. Practic, cu ajutorul ei o să ai opțiunile unei camere DSLR direct pe telefonul mobil. Astfel, chiar dacă nu ești fotograf profesionist o să poți face poze de o calitate superioară.

Această aplicație pentru editare foto este compatibilă cu iOS 9.0 sau versiuni mai recente și poate fi utilizată și pe iPad. Camera+ costă 13 lei.

 

cameraplus app

VSCO

Tot pentru cei care vor să folosească cele mai bune aplicații pentru editat poze propunem VSCO. Cu doar câteva atingeri din deget poți avea fotografii excelente, realizate direct de pe iPhone. VSCO oferă filtre foarte frumoase și setări de editare foto care se pot manevra cu foarte multă ușurință.

Aplicația este compatibilă cu iOS 9.0 sau cu versiuni mai recente și se poate utiliza și de pe iPad. Vestea cea mai bună: VSCO nu costă nimic.

 

vsco foto app

Enlight

Enlight este aplicația de editare foto perfectă pentru cei creativi. Are o mulțime de efecte speciale, care te ajută să transformi o simplă fotografie într-o adevărată operă de artă. Enlight se numără printre cele mai populare aplicații pentru editat poze pe iPhone și a câștigat premiul Apple Design Award în 2017.

Aplicația este compatibilă cu iOS 8.1 sau cu versiuni mai noi și se poate folosi atât pe iPhone, cât și pe iPad. Dacă vrei să folosești Enlight trebuie să plătești 19,99 lei.

 

enlight foto app

Mextures

Avem încă o aplicație de editare foto numai bună pentru fotografii creativi. Astfel, cu Mextures, poți să adaugi filtre interesante, lumini și texturi, direct pe iPhone. Mextures este recomandată și celor care sunt fani ai pozelor cu efecte vintage. Pentru a învăța să folosești aplicația la adevăratul ei potențial o să trebuiască să "butonezi" o vreme, însă atunci când îi descoperi secretele ai să vezi că opțiunile de editare sunt aproape infinite. Mai mult, atunci când îți creezi propriul stil, poți să-l salvezi și să-l folosești și pentru alte poze.

Ca să utilizezi această aplicație de editare foto trebuie să ai pe iPhone iOS 8.0 sau o variantă mai nouă. Mextures se poate folosi și pe iPad și costă 8,5 lei.

 

mextures

Snapseed

Snapseed se numără printre cele mai populare aplicații de editat poze și, cu siguranță, o să-ți placă și ție. Programul este ușor de utilizat, iar opțiunea "Tune Image" te ajute să-ți corectezi pozele în timp record. Poți să folosești filtre, să adaugi text sau rame, având la dispoziție numeroase instrumente de editare foto care îți vor transforma pozele exact așa cum îți dorești.

Snapseed este gratuit și poate fi folosit pe telefoane iPhone care au iOS 9.0 sau versiuni mai noi. Aplicația este disponibilă și pe iPad.

 

snapseed

Tu ce aplicații de editare foto folosești?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers