Cele mai frumoase plaje din Muntenegru pentru o vacanță de vară ideală

Cele mai frumoase plaje din Muntenegru pentru o vacanță de vară ideală
 
 

O vacanță în Muntenegru este ideală dacă vrei să te bucuri din plin de un sejur relaxant, la malul mării. Aici o să găsești unele dintre cele mai bune plaje din lume, iar noi am selectat pentru tine câteva variante excelente. Fie că vrei ceva liniștit sau o plajă perfectă pentru petreceri, Muntenegru este destinația ideală.

Sveti Stefan

Cotată drept una dintre cele mai bune plaje din lume, Stevi Stefan este locul perfect pentru cei care vor să-și petreacă vacanța de vară într-o destinație de lux. Aflată pe insula cu același nume, Stevi Stefan a fost transformată într-o stațiune de cinci stele, deținută de Aman Resorts. Asta înseamnă că această plajă din Muntenegru nu este deschisă pentru toată lumea, ci doar pentru cei care sunt dispuși să plătească prețul destul de piperat.

Există însă o soluție! Plaja din partea de nord a insulei este deschisă pentru publicul larg. Având în vedere că este o stațiune exclusivistă, în mod normal nu poți vizita insula decât dacă ai o cameră la hotel. Ei bine, și de data aceasta avem o soluție. Fă-ți o rezervare la unul dintre restaurantele din Stevi Stefan și vei putea să te plimbi pe insulă fără să trebuiască să plătești aproape 1.000 de euro pentru o noapte de cazare. Astfel, dacă îți faci vacanța de vară în Muntenegru merită din plin să vizitezi această insulă minunată.

Plaje Muntenegru

Fotografie preluata de pe Depositphotos. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Murici, Lacul Skadar 

Dacă îți dorești să trăiești din plin experiența Muntenegru atunci îți propunem să ieși puțin din agitația plajelor de la malul mării și să faci o vizită la Lacul Skadar, în mijlocul naturii. Aici o să găsești vin excelent, mâncare delicioasă, dar și o mulțime de obiective interesante pe care le poți vizita, de exemplu: Parcul Național, Cetatea Besac, mănăstiri și nu numai.

Tot la Lacul Skadar te așteaptă și plaja Murici, una dintre cele mai bune plaje din Muntenegru. Chiar dacă este diferită de plajele tradiționale, aici o să te simți unul cu natura. Nisipul fin, măslinii care înconjoară Murici și aerul sălbatic te vor face să te îndrăgostești iremediabil.

Murici

Fotografie preluata de pe earth-places.blogspot. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Jaz Beach

Jaz Beach este una dintre principalele atracții din Budva, mai ales în rândul celor care se dau în vânt după petreceri și concerte. Considerată una dintre cele mai bune plaje din Europa, Jaz Beach are atât zone cu pietricele, cât și nisip. De-a lungul plajei, turiștii sunt așteptați la numeroasele restaurante și baruri.

Cei care vor o vacanță în Muntenegru trebuie să ia în considerare că, dacă vin în perioada potrivită, la Jaz Beach ar putea să vadă unele dintre cele mai tari concerte. Fie că e vorba de Sea Dance Festival, eveniment care are loc anul, sau de concerte independente, pe această plajă din Muntenegru au susținut concerte nume precum: The Rolling Stones sau Madonna.

Jaz Beach

Fotografie preluata de pe askbeach.com. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Mogren

O adevărată comoară, Mogren este una dintre cele mai interesante plaje din Muntenegru pe care merită într-adevăr să o vizitezi în vacanța de vară, pentru că este separată în două de un munte. Curioșii pot vizita peștera care unește cele două plaje sau pot să urce pe deasupra ei.

Mogren este una dintre cele mai bune plaje și pentru cei care vor să se relaxeze. Nisipul auriu, apa cristalină la temperatură perfectă, barurile și restaurantele situate la aproximativ 100 de metri de Mogren te vor face să uiți de toate grijile.

Mogren

Fotografie preluata de pe www.supercoolbeaches.com. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Becici

Pentru cei care vor o vacanță în Muntenegru ceva mai calmă, plaja Becici se potrivește perfect. Cotată drept una dintre cele mai bune plaje din Muntenegru, aici o să găsiți nisip, munți și apă de un albastru spectaculos.

Plaja este foarte populară și în rândul familiilor cu copii, dar și în rândul celor care sunt pasionați de sporturile acvatice.

Becici

Fotografie preluata de pe askbeach.com. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Lucice

Un loc de vis, înconjurat de natură și cu peisaje fantastice. Cam asta oferă plaja Lucice pentru cei care-și fac vacanța de vară în Muntenegru.

Locul este perfect pentru tine dacă ești îndrăgostiți de natură. Astfel plaja este înconjurată de măslini și pini. De asemenea, Lucice este una dintre cele mai bune plaje pentru familiile care vor să-și lase copiii să înoate, apa fiind liniștită și cu un nivel scăzut.

Lucice

Fotografie preluata de pe brownboytravels.blog. © Toate drepturile apartin autorului/autorilor fotografiei. | despre drepturile de autor

Cazare în Muntenegru

Muntenegru are variante de cazare pentru toate bugetele. Caută ce ți se potrivește cel mai bine:

Tu ce plaje din Muntenegru ne recomanzi să vizităm în vacanța de vară? 


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers