Cele mai frumoase peisaje din România acoperită cu zăpadă – GALERIE FOTO

Cele mai frumoase peisaje din România acoperită cu zăpadă – GALERIE FOTO
 
 

România este o țară absolut uimitoare și iarna nu poate decât să adauge un plus de farmec peisajelor sale minunate. Orașele aglomerate, munții gigantici, apele fermecătoare, satele pitorești și toate obiectivele noastre preferate se transformă parcă în comori acoperite cu plapuma de diamante pe timpul iernii.

Chiar dacă gerul nu ne lasă să petrecem prea mult timp afară, merită să descoperi România pe timp de iarnă și să admiri frumusețea acestui anotimp, la tine în țară. Deci, ia-ți mănușile, cei mai groși bocanci și explorează fie propriul oraș, fie stațiunile și colțurile de natură preferate.

Citește și Vacanța de iarnă: 15 locuri din România pentru un concediu minunat

Iată galeria noastră cu peisaje de poveste din România ninsă:


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers