Cele mai frumoase locuri din oraşul Sydney, Australia - galerie video

Cele mai frumoase locuri din oraşul Sydney, Australia - galerie video
 
 

Canguri, urşi koala şi marsupiali, ornitorinci cu cioc de raţă şi câini dingo sunt doar câteva din minunăţiile pentru care milioane de turişti ajung pe teritoriul Australiei. Pe lângă aceste simboluri, unul din principalele obiective turistice este cea mai veche aşezare colonizată, situată pe unul din cele mai frumoase golfuri din lume - Sydney.

Cu o populaţie de 4,5 milioane de locuitori, oraşul Sydney este cel mai mare, cel mai vechi şi cel mai frumos oraş din Australia. Inima oraşului o reprezintă uriaşul port natural, cu o suprafaţă de peste 55 km pătraţi. Sydney este mărginit la vest şi la nord de apă, la est de întinderile verzi ale unor grădini botanice şi parcuri.

Ca să intraţi în atmosfera acestui frumos oraş de 12.400 km pătraţi vă prezint câteva video-uri care mi s-au părut interesante.Cool

Vă doresc o călătorie virtuală cât mai plăcută!

Opera din Sydney

Podul din Sydney

Plajele din Sydney

Oraşul văzut de sus

Distracţia în Sydney


Dacă vă plac video-urile vă invit să vedeţi şi alte video-uri interesante din lume adunate sau cele de pe canalul nostru de YouTubeSmile


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers