Cele mai frumoase locuri din lume - partea 3

Cele mai frumoase locuri din lume - partea 3
 
 
 

Continuăm să descoperim locuri frumoase din lume, aşa cum ţi-am arătat deja câteva destinaţii de vacanţă care îţi taie respiraţia. Azi descoperim locuri care dintre care mai exotice, mai fascinante, chiar dacă sunt realizate de mâna omului sau de mama natură!

Fortul Chittorgarh, India

Fortul Chittorgarh, India

Fortul Chittorgarh este cel mai mare din India şi se află în apropiere de Bhilwara. În trecut, a funcţionat ca reşedinţă în capitala statului Mewar, iar acum este una dintre cele mai importante rămăşiţe ale Epocii Medievale din India, dar şi un simbol al numeroaselor dinastii care au condus popoarele de aici.

Giethoorn, Olanda

Giethoorn, Germania

Giethoorn este un sat din Olanda, localizat în provincia Overijssel, care a fost supranumit Veneţia Nordului sau Veneţia Olandei. În anul 1958, micuţa comunitate a devenit faimoasă după ce aici s-a filmat Fanfare. De atunci, turiştii au invadat zona pentru a vedea satul olandez în care transportul se face pe canale cu barca, printre căsuţe pitoreşti deosebit de frumoase.

Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »

Peştera de cristal, Islanda

Pestera de cristal, Islanda

Fii romantic 4 zile la Verona!

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »

Peştera de cristal este doar una dintre minunile naturii pe care le poţi vedea în Islanda, dar este cu siguarnţă una dintre cele mai remarcabile. Peştera îngheţată s-a format de-a lungul a secole, iar greutatea acesteia a împins în timp oxigenul spre exterior, pentru ca rămăşiţele de pe tavanul peşterii să capate unele dintre cele mai interesante străluciri de cristal.

Vulcanul Aogashima, Japonia

Vulcanul Aogashima, Japonia

Vulcanul Aogashima este localizat pe insula cu acelaşi nume localizat în apropiere de Japonia. Frumuseţea zonei este dată de imaginea vulcanului, de felul în care craterul acestuia a format o platformă de mari dimensuni şi care acum este un cadru natural de excepţie.

Terasele de orez Longji, China

Terasele de orez Longji, China    

Cu toate că mulţi nu ar lua în considerare nişte terase de orez ca obiective turistice, cele de la Longji, China merită cu adevărat o vizită. Acestea sunt dispuse pe întreaga suprafaţă a unui versant, iar etajarea lor face ca peisajul să fie incredibil pe toată durata anului. Însă perioada recomandată pentru vizitare este luna iunie, când terasele sunt inundate de ochiuri de apă, creând peisaje desprinse din poveşti.

Pădurea amazoniană, Brazilia şi America de Sud

Padurea Amazoniana, America de Sud

Pădurea amazoniană ocupă o suprafaţă foarte mare, ce se întinde pe toată lungimea bazinului Amazonului şi în zonele din jurul acesteia. Frumuseţea acestui loc este dată de unicitatea sa, de numărul mare de specii de animale şi de plante şi de întinderea uriaşă şi fascinantă de pădure tropicală.

Sper că şi de această dată frumuseţile lumii ţi-au bucurat privirile, chiar dacă numai în spaţiul virtual! Poate te-au şi inspirat în alegerea unei destinaţii pentru umrătoarea vacanţă, pentru că acestea sunt locuri pe care trebuie neapărat să le vezi.  

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.