Cele mai frumoase locuri din lume - partea 2

Cele mai frumoase locuri din lume - partea 2
 
 

Cum nu puteam să ne oprim la doar 6 locuri frumoase din lume, continuăm seria mai departe cu încă 6 destinaţii care te vor uimi cu felul în care arată şi care te vor determina să le alegi pentru următoarele tale vacanţe.

Glass Beach, California, SUA

Glass Beach, California

Glass Beach este localizată în apropiere de Fort Bragg, California şi este una dintre cele mai frumoase plaje din lume. Cu toate că este extrem de apreciată acum, pentru felul unic în care arată, felul în care s-a format de-a lungul timpului nu este la fel de îmbucurător. Deversările de gunoaie în mare au dus în timp la formarea unor mărgele de sticlă, ce au fost aduse ulterior la mal, acoperind toată plaja.

Pamukkale, Turcia

Terasele naturale de la Pamukkale, Turcia

Terasele naturale de la Pamukkale trebuie incluse pe lista de obiective turistice la o vizită în Turcia. Combinaţia dintre izvoarele cu apă caldă, terasele etajate şi ochiurile de apă transformă acest loc într-un decor fascinant pentru vizitatori, în care aceştia se pot plimba, dar se pot şi bucura de o baie caldă.

Santa Lucia, Caraibe

Santa Lucia, Caraibe

Santa Lucia este o insulă din Marea Caraibilor şi una dintre cele mai alese destinaţii de vacanţă din regiune. Acest fapt se datorează în mare parte frumuseţii insulei, dar şi numeroaselor evenimente festive ce au loc pe parcursul anului şi care atrag aici oameni doritori de distracţii specifice şi de a cunoaşte mai bine cultura exotică a locului.

Santorini, Grecia

Santorini, Grecia

Imaginile din Santorini sunt unele dintre cele mai reprezentative pentru Grecia şi pentru regiunea înaltă de coastă. Căsuţele colorate şi dispuse etajat de-a lungul unui ţărm extrem de abrupt sunt simbolice şi, mai ales, ideale pentru petrecerea vacanţei de vară.

Castelul Neuschwanstein, Germania

Castelul Neuschwanstein, Germania

Castelul Neuschhwanstein este unul dintre simbolurile Bavariei a cărui contrucţie a început în anul 1869. Ceea ce este impresionant la acesta este faptul că tronează la o înălţime impresionantă şi ocupă o suprafaţă incredibilă, dar stâncoasă. Masivitatea castelului este iconică, iar vizitatorii se pot bucura de imagini incredibile atât din exterior, cât şi din interiorul construcţiei.

Peşterile de marmură, Chile

Pesterile de marmura din Chile

Peşterile de marmură sunt localizate la graniţa dintre Chile şi Argentina. Frumuseţea lor este dată de imaginea pereţilor curbaţi din marmură, alături de apa cristalină a Lacului General Carrera şi de razele soarelui, care pătrund pe alocuri creând jocuri de lumina şi culoare impresionante.

Acestea sunt alte câteva locuri din lume pe care trebuie să le vezi! Fie că sunt frumuseţi naturale sau realizate de mâna omului, ele sunt obiective de vizitat unice în lume şi care te vor determina să te întorci să le mai admiri ori de câte ori ai ocazia. 


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers