Cele mai frumoase locuri din lume - partea 1

Cele mai frumoase locuri din lume - partea 1
 
 
 

Lumea în care trăim este una extrem de frumoasă şi cu multe locuri care depăşesc orice peisaj din imaginaţia noastră... locuri a căror frumuseţe îţi taie pur şi simplu respiraţia.

Încântată de aceste peisaje, m-am gândit să vi le prezint şi vouă... prima parte sau TOP 6 arată în felul următor:

Salar de Uyuni, Bolivia

Salar de Uyuni, Bolivia

Salar de Uyuni este cel mai mare sit de sare din lume şi se află în apropierea munţilor Anzi din Bolivia. Situl s-a format în urma transformărilor suferite de câteva lacuri preistorice, care şi-au lăsat urma de sare pe suprafaţa pământului.

Angkor Wat, Cambodgia

Angkor Wat, Cambodgia

Angkor Wat este cel mai mare complex de temple hinduse şi cel mai mare monument religios din lume. Aceste titluri i-au adus includerea pe lista de Situri de Patrimoniu Mondial UNESCO, dar şi numeroşi vizitatori anual, care vin să admire măreţia acestor rămăşiţe culturale.

Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »

Cinque Terre, Italia

Cinque Terre, Italia

Fii romantic 4 zile la Verona!

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »

Cinque Terre reprezintă una dintre cele mai frumoase zone de coastă din Italia şi este formată din cinci localităţi. Inclusă pe lista de Situri de Patrimoniu Mondial UNESCO, Cinque Terre se remarcă prin arhitectura locală şi prin structura naturală a ţărmului.

Laguna Albastră, Islanda

Laguna Albastra, Islanda

Laguna Albastră din Islanda este cea mai importantă atracţie turistică locală, fiind opţiunea de vacanţă atât pentru cei care optează pentru tratamente în apa geotermală a lagunei, cât şi pentru cei care îşi doresc o vacanţă liniştită şi relaxantă.

Insulele Maldive             

Insulele Maldive           

Insulele Maldive sunt un complex ideal pentru vacanţe pe plajă, în oricare perioada a anului. Insulele au fost amenajate astfel încât să ofere turiştilor experienţa de vacanţă ideală, în căsuţe suspendate pe apă şi înconjurate de plaje cu cele mai cristaline nisipuri.

Parcul Naţional Yellowstone, SUA

Parcul National Yellowstone SUA

Parcul Naţional Yellowstone este unul dintre simbolurile americane şi este locul în care se adună curioşii pentru a vedea cele mai impresionante gheizere, in special Gheizerul Old Faithful, dar şi alte minuni ale naturii, fie că este vorba de fauna sau de flora locală.

Acestea sunt doar câteva dintre cele mai frumoase locuri din lume. Sper că ai ales din aceste sugestii un loc frumos pe care să-l vizitezi în următoarea vacanţă.

Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.