Cele mai frumoase locuri din lume – partea 4

Cele mai frumoase locuri din lume – partea 4
 
 
 

Astăzi am decis să continui cu seria articolelor în care vă prezint "cele mai frumoase locuri din lume", care după această prezentare vor depăşi 20 de locuri frumoase, superbe, mirifice etc.

În primele trei părţi: cele mai frumoase locuri din lume - partea 1, cele mai frumoase locuri din lume - partea 2 şi cele mai frumoase locuri din lume - partea 3, v-am povestit despre cel mai mare sit de sare din lume, cel mai mare complex de temple hinduse, despre cele mai impresionante gheizere din lume, cea mai frumoasă plajă, cele mai interesante terase naturale, cea mai cunoscută staţiune din Grecia, cel mai excentric castel din Germania şi multe altele, iar acum voi continua cu minunăţii ce se ascund în ţări precum Japonia, Turcmenistan, Ucraina etc.

Tunelul Iubirii – Ucraina

Este localizat în apropierea oraşului Kleven şi este o linie de tren private, doar pentru cărat lemne la o fabrică locală. Este de fapt un tunel de tren, de 3 kilometri, format de crengile copacilor. Este principala atracție în zonă și, de asemenea, una dintre cele mai romantice locuri din lume.

Concediu relaxant în Zakynthos

Concediu relaxant în Zakynthos

7 nopţi cazare, mic dejun, zbor din București
de la 445 Eur
vezi detalii »

Pădurea strâmbă – Polonia

Vacanță de vară în Rodos

Vacanță de vară în Rodos

7 nopți cazare, zbor din București
de la 325 Eur
vezi detalii »

Modul în care au luat naştere aceşti arbori este necunoscut până în ziua de astăzi. Se ştie doar că cei 400 de copaci au fost plantaţi în jurul anului 1930. Cu trunchiurile lor îndoite către nord, aceşti copaci creează o imagine ruptă parcă din basme. Bizara grupare se află în mijlocul unei păduri formată din copaci normali din nord-vestul Poloniei.

Poarta iadului – Turcmenistan

Deşi pare o scenă dintr-un film science-fiction, este o imagine reală, din deşertul Karakum, în Turkmenistan. Uriaşa groapă arde încontinuu de 40 de ani, motiv pentru care a fost botezată “Poarta Iadului”. În 1971, geologii sovietici au săpat în acest loc când au dat peste o pungă de gaze naturale. Pereţii s-au prăbuşit, iar de atunci a devenit unul dintre cele mai vizitate locuri din Turcmenistan.

Lacul Hillier – Australia

Lacul Hillier este considerat una dintre minunile Australiei. Apa acestuia este colorată în roz, iar până în acest moment, oamenii de ştiinţă nu au reuşit să stabilească de ce. Interesant este că apa îşi păstrează culoarea chiar şi atunci când este îmbuteliată sau mutată în recipiente.

Curcubeul de la Cascada Victoria – Zambia

Cascada Victoria este însuşi unul dintre cele mai frumoase locuri din lume, însă în acest top apare împreună cu renumitul curcubeu, aproape ca un cerc perfect, care a devenit principala muză a celor 300.000 de turişti care o vizitează anual. Cascada se mândreşte cu o lăţime de 1708 metri, o înălţime de 108 metri şi cu un volum de 550 milioane de litri revărsaţi pe minut.

Cappadocia - Turcia

Cappadocia este o regiune muntoasă, de origini vulcanice, care se întinde pe o suprafaţă de aproximatv 800 de kilometri pătraţi. Întreaga zonă este presărată cu oraşe subterane, formaţiuni ciudate, biserici săpate în lava pietrificată şi ministaţiuni turistice capabile să satisfacă standardele unui turism bine făcut.

Vacanța de vis în Croația

Vacanța de vis în Croația

7 nopți cazare, zbor din București
de la 450 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers