Vacanța de iarnă: cele mai frumoase destinații acoperite cu zăpadă – GALERIE FOTO

Vacanța de iarnă: cele mai frumoase destinații acoperite cu zăpadă – GALERIE FOTO
 
 

Indiferent că îți place sau nu iarna, este imposibil să nu rămâi fermecat de peisajele imaculate, acoperite cu zăpadă. Fie că vorbim despre stațiunile montane unde omătul se instalează încă din ultimele săptămâni de toamnă sau de metropole uriașe, care devin un loc de basm îndată ce sunt acoperite cu un strat de pudră albă, aceste peisaje sunt cu adevărat impresionante. 

Deoarece și nouă ne plac astfel de priveliști, am adunat o colecție de imagini cu diferite destinații de vacanță unde iarna a desenat cele mai frumoase peisaje. Astfel, am pornit într-o călătorie virtuală prin Alpii înzăpeziți, prin orașe nordice unde zăpada este mai tot timpul la ea acasă, prin marile capitale europene, care se schimbă complet odată cu prima ninsoare, dar și prin orașe mai îndepărtate, unde zăpada face minuni.

Iată așadar unele dintre cele mai frumoase destinații pentru vacanța de iarnă acoperite cu zăpadă.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers