Cele mai frumoase clădiri din Europa construite în stilul Art Nouveau – GALERIE FOTO

Cele mai frumoase clădiri din Europa construite în stilul Art Nouveau – GALERIE FOTO
 
 
 

Frumuseţea unui oraş se reflectă în clădirile sale. Edificiile sunt un obiectiv turistic în sine şi nu puţine sunt oraşele din Europa care sunt luate cu asalt de turişti doar pentru frumuseţea peisajului urban. De-a lungul secolelor, arhitecţii s-au întrecut în opere şi proiecte care mai de care mai frumoase. Moştenirea lor mai poate fi admirată şi acum. Clădirile monument sunt embleme ale oraşelor în care au fost construite şi le aduc un plus de farmec.

Sejur de neuitat în Zakynthos

Sejur de neuitat în Zakynthos

7 nopți cazare, demipensiune, zbor din București
de la 430 Eur
vezi detalii »

Pentru că ne plac clădirile monument istoric, am strâns într-o colecţie mai multe fotografii cu edificii emblematice din Europa. Am ales de această dată stilul arhitectural Art Nouveau, un stil de tranziţie foarte popular la sfârşitul secolului al XIX-lea şi începutul secolului XX. Specifice stilului Art Nouveau sunt liniile armonioase, formele naturale şi elementele decorative cu motive florare. Iată mai jos o colecţie de fotografii cu cele mai reprezentantive clădiri Art Nouveau din Europa.

Vacanță spectaculoasă în Barcelona

Vacanță spectaculoasă în Barcelona

3 sau 7 nopți cazare, mic dejun, zbor din București, Timișoara, Cluj Napoca
de la 435 Eur
vezi detalii »

Ţie care dintre aceste clădiri construite în stilul Art Nouveau îţi place mai mult?

Săptămână de vis în Rodos

Săptămână de vis în Rodos

7 nopți cazare, zbor din București
de la 285 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.