Cele mai frumoase biserici din Roma – GALERIE FOTO

Cele mai frumoase biserici din Roma – GALERIE FOTO
 
 

Roma, Cetatea Eternă, este unul dintre cele mai importante orașe din lumea catolică. În inima capitalei italiene se află Vaticanul, iar străzile vechi de secole sunt împânzite cu aproximativ 900 de biserici, bazilici și mănăstiri de o frumusețe excepțională. Majoritatea acestor lăcașuri de cult adăpostesc mozaicuri vechi de milenii, capodopere de artă fabuloase și se mândresc cu stiluri arhitectonice care au inspirat edificii importante din întreaga lume. Astfel, un tur al bisericilor din Roma va fi răsplătit cu opere semnate de Michelangelo, Caravaggio, Rafael, Bernini și mulți alți artiști faimoși.

Fie că ești o persoană religioasă, pasionată de artă și arhitectură sau un călător care vrea să admire cele mai frumoase clădiri, trebuie să treci pe lista locurilor de vizitat în Roma măcar o parte dintre aceste superbe biserici, cu povești la fel de fascinante.

Iată care sunt cele mai frumoase biserici din Roma:


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers