Cele mai cunoscute râuri şi fluvii din lume (partea 1) - galerie foto

Cele mai cunoscute râuri şi fluvii din lume (partea 1) - galerie foto
 
 

Râurile şi fluviile lumii pot fi un motiv să-ţi alegi următoarea destinaţie de vacanţă, pentru că nu sunt doar nişte simple curgeri de apă. Sunt elementele centrale ale unui peisaj urban, rural sau pur şi simplu natural de excepţie, care te va fermeca pe de-a întregul.

Fie că urmăreşti să practici sporturi de apă, mai mult sau mai puţin extreme, fie că te pasionează natura în general şi cele mai frumoase colţuri ale ei, apele curgătoare ale lumii te aşteaptă să te ghideze pe un drum cu cele mai surprinzătoare imagini şi cele mai bogate locuri de pe Pământ. Iată și prima parte de articolului.

Cum să fotografiezi un curs de apă

Dacă întotdeauna ţi-ai dorit să faci acele poze uimitoare cu diverse cursuri de apă, în special cu cascade, atunci trebuie să ştii care sunt setările foto ce te vor ajuta să obţi o poză perfectă:

  • Foloseşte un trepied pentru stabilitate maximă
  • Diafragmă f22
  • Foloseşte un filtru ND (Neutral Density)
  • Sensibilitate ISO: ISO 100
  • Timp de expunere: începând de la 2sec

Cele mai frumoase ape curgătoare din lume

Tot ce pot spune este că aş da orice să mă aşez în locul persoanei din imagine! Tu pe ce râu ai vrea să faci o plimbare cu barca?

     

Dacă ţi-a plăcut această galerie foto, îţi recomand şi galeria foto a parcurilor naţionale din Europa şi cea a catedralelor spectaculoase din Europa.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers