Cele mai colorate oraşe din lume – GALERIE FOTO

Cele mai colorate oraşe din lume – GALERIE FOTO
 
 

Pentru că tuturor ne plac culorile, am decis să vă prezint o GALERIE FOTO cu cele mai colorate aşezări din lume. Sună bine, nu?

Dacă ţi-ai imaginat vreodată cum ar fi să vizitezi un tărâm de poveste, ai putea să te orientezi către una din destinaţiile pe care ţi le prezentăm mai jos. O parte din ele sunt într-adevăr, în celălalt capăt al lumii, însă o parte sunt doar la câteva ore de mers cu maşina de România.

Printre oraşele reprezentative de culoare albă ale Andalusiei, albastrul uniform al oraşului Juzcar pare aproape desprins dintr-o altă lume. Pe vremuri, oraşul Juzcar a fost văruit în aceleaşi culori albe, însă a acceptat să devină albastru la propunerea unui producător hollywoodian care a convins locuitorii să facă reclama filmului cu ştrumfi (The Smurfs). Compania Sony Pictures s-a oferit să redea înapoi culoarea albă când se vor termina filmările, dar locuitorii, surprinşi de numărul de turişti care au venit datorită frumuseţii culorii, au decis să o păstreze. 

Ştiaţi că:

- Copacul Flacara este cea mai colorată plantă din lume
- Cel mai colorat cameleon este Cameleonul Pantera
- Cel mai colorat râu din lume este Raul Cano Cristales din Columbia
- Lacul Hiller din Australia este singurul lac din lume cu apă de culoare roz
- Parcul Geologic Zhangye Danxia din China găzduieşte cei mai coloraţi munţi din lume
- În Indonezia exista o plajă cu nisip de culoare roz
- Eucaliptul Curcubeu este cel mai colorat copac din lume

Vezi cum arată cele mai colorate locuri din lume


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers