Cele mai bizare peisaje de pe Terra – GALERIE FOTO

Cele mai bizare peisaje de pe Terra – GALERIE FOTO
 
 
 

Pe tot cuprinsul globului există locuri a căror frumuseţe îţi taie răsuflarea şi peisaje bizare care te surprind. Natura este cel mai mare artist, dar uneori pare că a avut poftă de şotii şi a desenat forme de relief ciudate, a colorat apele în nuanţe nefireşti şi a sculptat forme deosebite în stânci. Am selectat o colecţie de imagini cu cele mai bizare peisaje de pe Terra.

Locuri bizare

Imaginează-ţi un crater în care de mai bine de jumătate de secol flăcările pâlpâie fără să poată fi oprite, sau lacuri despre a căror culoare te-ai aştepta să fie în nuanţele smaraldului, dar te uimesc prin tonuri de roz aprins. Peste tot în lume există locuri bizare care le-au dat bătăi de cap oamenilor de ştiinţă şi au aprins imaginaţia celor care le-au admirat. De la Poarta Infernului din Turkmenistan şi Lacul Natron din Tanzania, până la Depresiunea Danakil din Etiopia, ciudăţenia acestor locuri te va lăsa mut de uimire.

Săptămână de relaxare în Bari

Săptămână de relaxare în Bari

7 nopți cazare, mic dejun, zbor din București, Timișoara, Cluj Napoca
de la 345 Eur
vezi detalii »

Vacanță la Marea Egee în Halkidiki

Vacanță la Marea Egee în Halkidiki

7 nopți cazare, mic dejun
de la 175 Eur
vezi detalii »

Şi peisaje incredibile

Mama Natură a fost mai inspirată atunci când a creat unele locuri de pe glob. Frumuseţea acestora este greu de descris. Ştim cu toţii că o imagine face mai mult decât o mie de cuvinte, aşa că lasă-te fermecat de frumuseţea acestor locuri şi descoperă alături de noi peisaje incredibile.

Tu în care dintre aceste locuri ai vrea să ajungi?

Vacanță spectaculoasă în Barcelona

Vacanță spectaculoasă în Barcelona

3 sau 7 nopți cazare, mic dejun, zbor din București, Timișoara, Cluj Napoca
de la 435 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.