Cele mai bizare peisaje de pe Terra – GALERIE FOTO

Cele mai bizare peisaje de pe Terra – GALERIE FOTO
 
 

Pe tot cuprinsul globului există locuri a căror frumuseţe îţi taie răsuflarea şi peisaje bizare care te surprind. Natura este cel mai mare artist, dar uneori pare că a avut poftă de şotii şi a desenat forme de relief ciudate, a colorat apele în nuanţe nefireşti şi a sculptat forme deosebite în stânci. Am selectat o colecţie de imagini cu cele mai bizare peisaje de pe Terra.

Locuri bizare

Imaginează-ţi un crater în care de mai bine de jumătate de secol flăcările pâlpâie fără să poată fi oprite, sau lacuri despre a căror culoare te-ai aştepta să fie în nuanţele smaraldului, dar te uimesc prin tonuri de roz aprins. Peste tot în lume există locuri bizare care le-au dat bătăi de cap oamenilor de ştiinţă şi au aprins imaginaţia celor care le-au admirat. De la Poarta Infernului din Turkmenistan şi Lacul Natron din Tanzania, până la Depresiunea Danakil din Etiopia, ciudăţenia acestor locuri te va lăsa mut de uimire.

Şi peisaje incredibile

Mama Natură a fost mai inspirată atunci când a creat unele locuri de pe glob. Frumuseţea acestora este greu de descris. Ştim cu toţii că o imagine face mai mult decât o mie de cuvinte, aşa că lasă-te fermecat de frumuseţea acestor locuri şi descoperă alături de noi peisaje incredibile.

Tu în care dintre aceste locuri ai vrea să ajungi?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers