Cei mai impresionanţi munţi din lume (partea 1) - galerie foto

Cei mai impresionanţi munţi din lume (partea 1) - galerie foto
 
 

Dacă muntele te pasionează, atunci cu siguranţă visezi la escaladarea celor mai înalte culmi, la sporturi de iarnă pe cele mai faimoase pârtii sau la o bulgăreală straşnică şi o sută de poze pe cele mai albe platouri montane! 

Subscriu şi eu la această categorie de pasiuni, motiv pentru care ţi-am pregătit o galerie foto cu cei mai impresionanţi munţi din lume! Imaginile reale trebuie să fie de-a dreptul impresionante, dar până să ajungem la ele, să ne delectăm cu o galerie foto şi cu gândul la o vacanţă mai răcoroasă!

Sfaturi pentru fotografii reuşite la munte:

- Ia cu tine echipamentul potrivit: optează pentru un singur obiectiv, pentru că schimbarea acestuia la temperaturi scăzute poate afecta aparatul foto.
- Foloseşte funcţia RAW, pentru a evita fotografiile în care zăpada pare a fi albastră.
- Pentru a face fotografii perfecte în care să surprinzi fulgii de nea foloseşte bliţul.
- Foloseşte un trepied şi un timp de expunere scăzut pentru a surprinde fulgii în mişcare.
- Şi nu uita să-ţi iei mănuşi comfortabile pentru pozat! Smile

Să fie spiritul de aventură din mine sau atracţia pentru locuri periculoase, nu ştiu, dar măturisesc că vreau să ajung în Egipt, la Muntele Sinai, în mare parte şi din cauza acestei imagini:

Avertisment pe Muntele Sinai, Egipt

Sursa

Tu ce pisc montan ai vrea să cucereşti în vacanţa de iarnă?

    

Dacă îţi plac peisajele montane spectaculoase, te invit să admiri şi mai multe poze deosebite în galeria foto dedicată Alpilor Elveţieni.

Cei mai impresionanţi munţi din lume


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers