Cei mai impresionanţi munţi din lume (partea 1) - galerie foto

Cei mai impresionanţi munţi din lume (partea 1) - galerie foto
 
 
 

Dacă muntele te pasionează, atunci cu siguranţă visezi la escaladarea celor mai înalte culmi, la sporturi de iarnă pe cele mai faimoase pârtii sau la o bulgăreală straşnică şi o sută de poze pe cele mai albe platouri montane! 

Subscriu şi eu la această categorie de pasiuni, motiv pentru care ţi-am pregătit o galerie foto cu cei mai impresionanţi munţi din lume! Imaginile reale trebuie să fie de-a dreptul impresionante, dar până să ajungem la ele, să ne delectăm cu o galerie foto şi cu gândul la o vacanţă mai răcoroasă!

Sfaturi pentru fotografii reuşite la munte:

- Ia cu tine echipamentul potrivit: optează pentru un singur obiectiv, pentru că schimbarea acestuia la temperaturi scăzute poate afecta aparatul foto.
- Foloseşte funcţia RAW, pentru a evita fotografiile în care zăpada pare a fi albastră.
- Pentru a face fotografii perfecte în care să surprinzi fulgii de nea foloseşte bliţul.
- Foloseşte un trepied şi un timp de expunere scăzut pentru a surprinde fulgii în mişcare.
- Şi nu uita să-ţi iei mănuşi comfortabile pentru pozat! Smile

Vacanța de vis în Croația

Vacanța de vis în Croația

7 nopți cazare, zbor din București
de la 450 Eur
vezi detalii »

Să fie spiritul de aventură din mine sau atracţia pentru locuri periculoase, nu ştiu, dar măturisesc că vreau să ajung în Egipt, la Muntele Sinai, în mare parte şi din cauza acestei imagini:

Vacanță de neuitat în Corfu

Vacanță de neuitat în Corfu

7 nopţi cazare, all inclusive light, zbor din Bucureşti
de la 565 Eur
vezi detalii »

Avertisment pe Muntele Sinai, Egipt

Sursa

Tu ce pisc montan ai vrea să cucereşti în vacanţa de iarnă?

    

Dacă îţi plac peisajele montane spectaculoase, te invit să admiri şi mai multe poze deosebite în galeria foto dedicată Alpilor Elveţieni.

Cei mai impresionanţi munţi din lume

Vacanță de vară în Rodos

Vacanță de vară în Rodos

7 nopți cazare, zbor din București
de la 325 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers