Ce trebuie să faci pentru a lua micul dejun alături de girafe

Ce trebuie să faci pentru a lua micul dejun alături de girafe
 
 

Nu ştiu cum sau dacă ţi-ai imaginat vreodată cum arată un mic dejun luat într-un safari cu girafe, dar la Giraffe Manor din Nairobi imaginaţia devine realitate! Poţi lua micul dejun alături de simpaticele animale într-un decor neaşteptat de elegant. După imaginile pe care ţi le voi arăta în continuare nu pot să spun decât că o vacanţă în îndepărtata Kenya merită toţi banii, chiar dacă apuci numai să iei un astfel de mic dejun!

Giraffe Manor - luxul din safari

Giraffe Manor, Kenya
Sursa

Giraffe Manor datează din anii 1930 şi este una dintre clădirile istorice din Nairobi. Pe un domeniu de 57 de hectare tronează o vilă elegantă şi sanctuarul unei subspecii de girafe pe cale de dispariţie. Aici, turiştii cu dare de mână se pot bucura de o cazare de lux într-una dintre cele 10 camere de 5 stele, tariful pornind de la 505 dolari pe noapte. După o noapte destul piperată ca preţ, te aşteaptă un mic dejun dulce alături de adorabilele girafe! Acestea au fost educate cu cele mai bune maniere la masă, aşa că, în timp ce lumea serveşte liniştită un mic dejun copios, girafele apar pe geamurile larg deschise. Smile

Giraffe Manor, Kenya
Giraffe Manor, Kenya
Sursa

După micul dejun copios, girafele pot fi admirate în habitatul lor natural de pe domeniul vilei. Turiştii având ocazia să se bucure de prezenţa lor şi în continuare prin safariuri organizate, prin vizitarea colecţiilor locale de istorie şi artă dedicate girafelor de la AFEW Giraffe Centre sau pur şi simplu stând pe terasa exterioară la un ceai... tot cu girafele. Şi dacă acest lucru nu ţi se părea suficient de drăguţ (deşi nu ştiu cum ar putea), poţi să vizitezi şi Daphne Sheldrick Elephant Orphanage aflat în apropiere, unde poţi admira puiuţii de elefant.

Giraffe Manor, Kenya
Giraffe Manor, Kenya
Sursa

Girafele te aşteaptă! Ce zici de o astfel de destinaţie de vacanţă?

Giraffe Manor, Kenya
Sursa

    

Te încântă deja ideea unei vacanţe în Kenya? Vei fi 100% convins(ă) după această galerie foto cu frumuseţile Kenyei şi după ce vei descoperi încă 7 motive pentru un conediu în Kenya.


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers