Ce poți să faci dacă ești blocat într-un aeroport?

Ce poți să faci dacă ești blocat într-un aeroport?
 
 

Să mănânci o cutie întreagă de ciocolată? E cam scumpă ciocolata în aeroport!

Să bei un șir nesfârșit de cafele? Nici asta nu e o idee prea strălucită, din cauza costurilor și a ulterioarelor probleme la stomac.

Să dai iama în gift shop? Prea costisitor!

Să plângi, să te uiți la pereți până vezi forme interesante și apoi să intri în depresie de la așteptare? Cam acolo se ajunge!

Deci ce faci singur în aeroport?

Dacă ai un strop de imaginație, poți ține depresia departe când ești blocat pe aeroport! Acest lucru ni-l dovedește cel mai bine un american, Richard Dunn, care a rămas peste noapte pe Aeroportul McCarran din Las Vegas… și a făcut un videoclip pe melodia lui Celine Dion, All By Myself – deosebit de potrivită în acest context, după cum îți poți imagina! Laughing

Videoclipul a fost postat pe pagina sa personală de Vimeo și de acolo s-a distribuit pe internet de nenumărate ori. Cu puțină măiestrie, un iPhone, multă bandă adezivă și câteva instrumente personale (pentru că omul chiar era all by himself și trebuia să se filmeze cumva), Richard Dunn a reușit să demonstreze că te poți distra când rămâi blocat pe aeroport. Probabil este primul om care a reușit să facă asta!

Dacă și tu ai reușit să eviți cu succes depresia blocării în aeroport, spune-ne povestea ta! Lasă un comentariu mai jos cu ce s-a întâmplat și ce ai făcut în acele ore... și îți dăm chiar un PREMIU SURPRIZĂ! Vom premia cea mai mișto poveste, pentru că vrem să arătăm tuturor că și românii știu să fie creativi și distractivi când rămân blocați pe aeroport!

       

UPDATE

Concursul nostru a luat sfârșit. Vă mulțumim pentru participare!

Câștigătoarea este: Silvia Puiu

Felicitări! Câştigătorii sunt rugaţi să ne trimită un mesaj privat pe pagina noastră de Facebook cu datele complete (nume, prenume, adresă completă şi numărul de telefon) pentru trimiterea premiilor!

Vă aşteptăm şi la următoarele concursuri!


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers