Cazare Kusadasi: Hotel Seaview Suite - GALERIE FOTO

Cazare Kusadasi: Hotel Seaview Suite - GALERIE FOTO
 
 
 

Hotelul Seaview Suite din Kusadasi este unul din hotelurile de trei stele, care de fapt are patru, din cauza regulei de care vă povesteam în articolele anterioare. Este situat la aproximativ 2 kilometri de centrul oraşului Kusadasi şi la 70 de kilometri de Aeroportul Adnan Menderes din Izmir.

Despre hotelul Seaview Suite

Seaview Suite este unul dintre hotelurile cu cea mai frumoasă panoramă din întreg Kusadasiul. La parterul hotelului se găsesc mai multe magazine cu haine şi suveniruri, sală de fitness, accesul către băile turceşti şi sală de jocuri.

Camere hotel Seaview Suite

La etajele superioare sunt cele 52 de camere, toate dotate cu baie proprie cu cadă, aparat de aer condiţionat, uscător de păr, televizor şi telefon.

Activităţi hotel Seaview Suite

Hotelul găzduieste trei baruri în diferite zone, două restaurante, unul în interior şi unul din exterior, două piscine, dintre care una pentru copii, mese de ping-pong, loc de joacă exterior pentru copii şi parcare proprie.

Impresii hotel Seaview Suite

AVANTAJE:

  • preţuri la cazare de trei stele într-un hotel de patru
  • Wi-Fi este GRATUIT în tot hotelul

DEZAVANTAJE:

  • distanţa de aproximativ 2 kilometri până în centrul staţiunii şi până la plajă
Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.