Cazare Kusadasi: Hotel Seaview Suite - GALERIE FOTO

Cazare Kusadasi: Hotel Seaview Suite - GALERIE FOTO
 
 

Hotelul Seaview Suite din Kusadasi este unul din hotelurile de trei stele, care de fapt are patru, din cauza regulei de care vă povesteam în articolele anterioare. Este situat la aproximativ 2 kilometri de centrul oraşului Kusadasi şi la 70 de kilometri de Aeroportul Adnan Menderes din Izmir.

Despre hotelul Seaview Suite

Seaview Suite este unul dintre hotelurile cu cea mai frumoasă panoramă din întreg Kusadasiul. La parterul hotelului se găsesc mai multe magazine cu haine şi suveniruri, sală de fitness, accesul către băile turceşti şi sală de jocuri.

Camere hotel Seaview Suite

La etajele superioare sunt cele 52 de camere, toate dotate cu baie proprie cu cadă, aparat de aer condiţionat, uscător de păr, televizor şi telefon.

Activităţi hotel Seaview Suite

Hotelul găzduieste trei baruri în diferite zone, două restaurante, unul în interior şi unul din exterior, două piscine, dintre care una pentru copii, mese de ping-pong, loc de joacă exterior pentru copii şi parcare proprie.

Impresii hotel Seaview Suite

AVANTAJE:

  • preţuri la cazare de trei stele într-un hotel de patru
  • Wi-Fi este GRATUIT în tot hotelul

DEZAVANTAJE:

  • distanţa de aproximativ 2 kilometri până în centrul staţiunii şi până la plajă

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers