Cazare Kusadasi: Grand Hotel Kurdoglu - GALERIE FOTO

Cazare Kusadasi: Grand Hotel Kurdoglu - GALERIE FOTO
 
 

Grand Hotel Kurdoglu este situat într-o zonă exclusivă, între port şi centrul oraşului Kusadasi, la doar câteva sute de metri de plaja publică. Este înconjurat de o oază de verdeaţă, care oferă toate condiţiile pentru un concediu de vis.

Hotelul Grand Kurdoglu este un hotel pe jumătate renovat în 2011.

Camere Grand Hotel Kurdoglu

O parte din camere sunt cu vedere către mare, o parte cu vedere către oras, atât de fumători, cât şi de nefumători, toate au baie proprie cu cadă, uscător de păr, seif, minibar, televizor şi aer condiţionat. În interiorul hotelului găsiţi spălătorie pentru haine, salon de înfrumuseţare, bărbier, serviciu de călcătorie şi lustruire pantofi.

Activităţi la Grand Hotel Kurdoglu

La capitolul activităţi există trei piscine, una interioara, una pe acoperişul hotelului şi alta vizavi, saună, masaj, acces la băi turceşti, sală de fitness, cameră de jocuri, biliard, tenis de masă, dart, bibliotecă şi zonă pentru karaoke şi zonă de joacă pentru copii în imediata apropiere a hotelului.

Impresii Grand Hotel Kurdoglu

AVANTAJE:

  • locaţia hotelului
  • variaţia de activităţi

DEZAVANTAJE:

  • Wi-Fi - 2 EURO pe zi
  • piscinele sunt destul de mici
Agenţia Filadelfia Turism

Realizat in colaborare cu: Agenţia Filadelfia Turism

Filadelfia Turism este o agenţie de turism care doreşte să satisfacă toate nevoile şi pretenţile clienţilor, de aceea oferă soluţii adecvate în condiţii de maximă seriozitate şi responsabilitate. 

Află mai multe despre Filadelfia Turism, pe site-ulfiladelfiaturism.ro

 

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers