Cazare Kusadasi: Hotel Tatlises - GALERIE FOTO

Cazare Kusadasi: Hotel Tatlises - GALERIE FOTO
 
 
 

Hotel Tatlises este situat la 800 de metri de plaja cu nisip, la un kilometru de parcarea yachturilor, la 700 metri de centrul oraşului Kusadasi şi la aproximativ 2 kilometri de port. Cel mai apropiat aeroport este Adnan Menderez, la 70 de kilometri, iar cel mai important obiectiv turistic este oraşul ruină Efes, la 20 de kilometri.

În incinta hotelului Tatlises există băi turceşti, sală de fitness, sală de masaj, saună, zonă de spălat şi uscat haine şi mai multe magazine.

Camere Hotel Tatlises

Hotelul Tatlises găzduieşte 151 de camere standard, două camere pentru persoanele cu dizabilităţi şi patru apartamente. Aproape toate camerele au vedere către mare şi sunt dotate cu închidere prin cartelă, aer condiţionat, seif, minibar, telefon, televizor şi frigider, iar în baie cu uscător de păr şi cadă. 

Piscine Hotel Tatlises

Exista două piscine, una pentru adulţi şi una pentru copii, ambele dotate cu şezlonguri şi mese cu umbreluţe, prevăzute cu patru baruri, un teren de sport, pe care se poate practica volei şi baschet.

Impresii Hotel Tatlises

AVANTAJE:

  • amplasarea hotelului şi piscinele
  • parcare privată supravegheată
  • *Wi-Fi GRATUIT în tot hotelul

DEZAVANTAJE:

  • distanţa faţă de plajă – 800 metri
  • peisajul camerelor din spate
Agenţia Filadelfia Turism

Realizat in colaborare cu: Agenţia Filadelfia Turism

Filadelfia Turism este o agenţie de turism care doreşte să satisfacă toate nevoile şi pretenţile clienţilor, de aceea oferă soluţii adecvate în condiţii de maximă seriozitate şi responsabilitate. 

Află mai multe despre Filadelfia Turism, pe site-ulfiladelfiaturism.ro

 
Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.