Cazare Kusadasi: Hotel Tatlises - GALERIE FOTO

Cazare Kusadasi: Hotel Tatlises - GALERIE FOTO
 
 

Hotel Tatlises este situat la 800 de metri de plaja cu nisip, la un kilometru de parcarea yachturilor, la 700 metri de centrul oraşului Kusadasi şi la aproximativ 2 kilometri de port. Cel mai apropiat aeroport este Adnan Menderez, la 70 de kilometri, iar cel mai important obiectiv turistic este oraşul ruină Efes, la 20 de kilometri.

În incinta hotelului Tatlises există băi turceşti, sală de fitness, sală de masaj, saună, zonă de spălat şi uscat haine şi mai multe magazine.

Camere Hotel Tatlises

Hotelul Tatlises găzduieşte 151 de camere standard, două camere pentru persoanele cu dizabilităţi şi patru apartamente. Aproape toate camerele au vedere către mare şi sunt dotate cu închidere prin cartelă, aer condiţionat, seif, minibar, telefon, televizor şi frigider, iar în baie cu uscător de păr şi cadă. 

Piscine Hotel Tatlises

Exista două piscine, una pentru adulţi şi una pentru copii, ambele dotate cu şezlonguri şi mese cu umbreluţe, prevăzute cu patru baruri, un teren de sport, pe care se poate practica volei şi baschet.

Impresii Hotel Tatlises

AVANTAJE:

  • amplasarea hotelului şi piscinele
  • parcare privată supravegheată
  • *Wi-Fi GRATUIT în tot hotelul

DEZAVANTAJE:

  • distanţa faţă de plajă – 800 metri
  • peisajul camerelor din spate
Agenţia Filadelfia Turism

Realizat in colaborare cu: Agenţia Filadelfia Turism

Filadelfia Turism este o agenţie de turism care doreşte să satisfacă toate nevoile şi pretenţile clienţilor, de aceea oferă soluţii adecvate în condiţii de maximă seriozitate şi responsabilitate. 

Află mai multe despre Filadelfia Turism, pe site-ulfiladelfiaturism.ro

 

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers