Cazare în Valencia : Hotel AYRE ASTORIA PALACE 4* - review

Cazare în Valencia : Hotel AYRE ASTORIA PALACE 4* - review
 
 

În city-break-ul pe care l-am făcut în Valencia ne-am luat cazarea la Hotel AYRE ASTORIA PALACE 4* (mulţumesc Dianei de la Travel Lounge pentru recomandare şi mai ales pentru răbdareSmile). Hotelul s-a dovedit o alegere bună întrucât era poziţionat central şi serviciile oferite au fost bune.

Ştiam de la mai mulţi prieteni că în Spania numărul de stele nu este ca şi la noi, si că de fapt un hotel de 4 stele este (în majoritatea cazurilor) echivalentul unui hotel de 3 stele. Mi s-a confirmat această presupunere, Hotelul AYRE ASTORIA PALACE având după părerea mea 4 stele în ceea ce priveşte recepţia şi restaurantul şi 3 stele pentru camere.

Hotel Ayre Astoria Palace Valencia

Localizare Hotel AYRE ASTORIA PALACE 4*

Hotelul se află în centru pe Plaça Rodrigo Botet Nr 5. Se ajunge rapid de la staţia de metrou Colon (linia 3 roşu sau linia 5 verde).

Ce mi-a plăcut la Hotel AYRE ASTORIA PALACE 4*

Hotel Ayre Astoria Palace Valencia

  • Este foarte aproape de centru, în doar câteva minute eşti în Playa del Ayuntamiento sau în Plaza de la Reina
  • Este foarte aproape de staţia de metrou Colon, de unde am făcut în jur de 10 minute în plimbare până la hotel
  • Mâncarea la micul dejun a fost foarte bună: tot felul de mezeluri proaspete, jambon, telemea, suc proaspăt de portocale, fructe proaspete, cafea bună; ţi se prepară la comandă omletă, ouă ochiuri sau alte combinaţii
  • Din restaurantul de la etajul 9 ai o panoramă superbă a Valenciei
  • Camera a fost încăpătoare chiar şi cu patul adiţional pentru copil
  • Toţi angajaţii hotelului au fost politicoşi şi nu am avut nici o problemă

Hotel Ayre Astoria Palace Valencia

La micul dejun, admiram Valencia de la etajul 9 al hotelului

Ce nu mi-a plăcut la Hotel AYRE ASTORIA PALACE 4*

Hotel Ayre Astoria Palace Valencia

  • În baie mirosea a canalizare, şi cum nu avea geam înspre exterior, mirosul persista; nu era foarte puternic, dar era deranjant
  • era conexiune wireless pentru Internet dar nu mergea aproape niciodată; toată lumea beneficia gratuit de o "formă" de conexiune la Internet doar pentru navigare, restul porturilor fiind blocate (adică nu puteai trimite un e-mail sau să faci streaming viseo etc.); dacă doreai Internet mai bun trebuia să plăteşti pentru versiunea Premium

 

Per ansamblu raportul dintre preţ şi calitate mi s-a părut acceptabil, noi am plătit în jur de 300 Eur pe 5 nopţi de cazare cu mic dejun pentru o cameră dublă cu pat suplimentar pentru copil.

Recomand hotelul dacă vreţi o locaţie centrală şi aproape de obiectivele turistice, dar să reţineţi punctele slabe ale acestuia. Cred că merită nota 8 din 10.

 

Citeşte ghidul complet pe care ţi l-am pregătit pentru un city-break reuşit la Valencia :


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers