Cazare in statiunea Straja: vila si cabana Platoul Soarelui

Cazare in statiunea Straja: vila si cabana Platoul Soarelui
 
 
 

În staţiunea Straja sunt multe cabane şi pensiuni şi cred că majoritatea oferă condiţii bune. În plus din câte am studiat înainte să mergem există oferte de cazare pentru toate buzunarele.

Noi am stat anul acesta (2014) timp de o săptămână cât a ţinut tabăra de ski pentru pre-şcolari la care am fost cu Irina, la vila Platoul Soarelui, şi am fost mulţumiţi: condiţiile de cazare au fost bune şi mâncarea a fost variată şi bine gătită.

Vila Platoul Soarelui din Straja

Să fac totuşi o precizare importantă. Când spui Platoul Soarelui din Straja poţi să te referi la 3 lucruri :

  • pârtia Platoul Soarelui: e o pârtie albastră cu o lungime de 400 m
  • Cabana Platoul Soarelui: este clasificată la 3 stele şi este clădirea mai veche
  • Vila Platoul Soarelui: este clasificată la 4 stele şi este construită mai recent decât cabana

Unde este Vila Platoul Soarelui

Vila Platoul Soarelui este la baza pârtiei Platoul Soarelui deci ai avantajul că dimineata eşti rapid pe pârtie. Dezavantajul este că atunci când vii cu bagajele în prima zi ai de mers pe jos vreo 10 minute de la telegondolă până la cabană. Dar incepi sejurul cu mişcare Cool. Oricum, cei de la cabană sunt foarte amabili şi când am ajuns a venit un băiat să ne ajute la bagaje, deci dacă vorbeşti cu ei se rezolvă şi acest lucru.

Vila Platoul Soarelui are 2 etaje, pe fiecare etaj sunt câte 4 camere duble. La parter este un centru de închiriere echipament de ski.

Fii romantic 4 zile la Verona!

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »

Vila Platoul Soarelui

Cazarea la Vila Platoul Soarelui

Camerele din Vila Platoul Soarelui sunt mari, şi foarte bine aranjate. Ce m-a impresionat foarte mult este că ai Internet Wireless care merge excelent! Am fost în multe locuri şi am stat de la hoteluri de 5 stele până la pensiuni şi pot să spun locurile unde am avut Internet bun le pot număra pe o mână. Aici este unul din acele 5 cazuri Smile.

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

Întâmpină primăvara la Mediterana, în Sardinia!

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 155 Eur
vezi detalii »

Vila Platoul Soarelui din Straja

Camera dublă din Vila Platoul Soarelui

Vila Platoul Soarelui din Straja

Noi am avut şi pat adiţional cu vedere la pârtie

Fiecare cameră are baie proprie cu duş, totul modern, curat şi elegant. Fiecare cameră din vilă are şi un dulap pentru skiuri chiar la intrarea în vilă la parter. E foarte practic întrucât îţi laşi acolo clăparii şi schiurile seara.

Mâncarea la Vila Platoul Soarelui

Restaurantul se afla în Cabana Platoul Soarelui la parter şi este de tip autoservire dacă nu ai mâncarea inclusă în pachetul de cazare. Noi am avut 3 mese pe zi incluse. Mâncarea a fost variată şi bună, nu mă pot plânge. Dar nu ai putut să îţi alegi ce mănânci, era meniu predefinit.

Pârtia Platoul Soarelui

As cum am zis, Vila Platoul Soarelui este exact la baza pârtiei cu acelaşi nume. Dimineaţa ieşi direct pe pârtie şi poţi să schiezi. Când vrei să te odihneşti poţi să stai la soare la un suc sau la un ceai în faţă la cabană.

Partia Platoul Soarelui din Straja

Vedere panoramică de sus de pe Pârtia Platoul Soarelui. Click pentru imagine mai mare.

Vila Platoul Soarelui din Straja

Teleschiul de la Pârtia Platoul Soarelui

 

Îţi recomand să alegi Vila Platoul Soarelui dacă vrei să mergi un week-end sau mai multe zile la Straja. Deşi trebuie să faci un pic de mişcare când ajungi întrucât nu este lângă telegondolă, ai avantajul imens că în fiecare dimineaţă ieşi direct pe pârtie. Am înţeles că au şi programe şi activităţi pentru vară, inclusiv tabere pentru copii. Poţi să vezi mai multe poze şi detalii pe site-ul Cabanei şi Vilei Platoul Soarelui din Straja.

Dacă ai întrebări lasă un comentariu mai jos şi îţi răspund cu plăcere. De asemenea poate te interesează şi:

Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.