Cazare în Sinaia: Hotel Marami 3*

Cazare în Sinaia: Hotel Marami 3*
 
 
 

Hotelul Marami din Sinaia a fost locul unde m-am cazat pentru mini-vacanţa românească! Am rămas impresionată de ospitalitatea personalului, de curăţenie şi de frumuseţea locului, aşa că recomand acest hotel cu căldură tuturor celor care vor să petreacă o vacanţă în Sinaia.

Localizare şi informaţii despre Hotel Marami

Localizarea este unul dintre punctele forte ale acestui hotel, pentru că se află exact la intrarea în parcul Castelelor Peleş şi Pelişor. Aşadar, nu trebuie să vă faceţi griji în legătură cu o vizită la castel, pentru că în 5 minute sunteţi deja acolo de la hotel şi puteţi intra în primul tur de vizitare. Dacă îl căutaţi prin GPS, Hotelul Marami se află pe str. Furnica, nr. 52.

Hotelul Marami a fost construit în stilul arhitectural al zonei regale, după modelul Pelişorului din punctul meu de vedere, astfel că exteriorul te atrage imediat să-i treci pragul. Hotelul include un restaurant cu bar şi terasă, o sală de conferinţe, room service, sală de fitness, jacuzzi şi saună. Camerele sunt moderne, dotate cu televizor cu cablu, telefon, acces internet gratuit, baie şi mini-bar.

Camera Hotel Marami

Vacanță mediteraneană în Creta

Vacanță mediteraneană în Creta

7 nopţi cazare, zbor din Bucureşti, Timișoara şi Cluj Napoca
de la 236 Eur
vezi detalii »

Ce mi-a plăcut la Hotel Marami

  • Micul dejun este singurul care se serveşte într-un interval orar fix. Prânzul şi cina le poţi lua oricând, aşa că nu trebuie să-ţi faci griji că nu ajungi la hotel la o anumită oră... iar mâncarea este excelentă!
  • Terasa barului din hotel este printre puţinele animate din Sinaia până seara târziu, aşa că mai poţi sta la un suc sau la o bere, să asculţi muzică şi să te bucuri de aerul curat de munte!
  • Hotelul este deosebit de curat şi de aranjat, iar personalul este ospitalier.
  • Cum am spus şi mai devreme, localiazarea în apropierea parcului castelelor este probabil cel mai puternic avantaj al hotelului.

Ce nu mi-a plăcut la Hotel Marami

  • Wi-Fi-ul mai dă rateuri câteodată însă hotelul are trei puncte de acces la internet... unul sigur merge până la urmă! Laughing
  • Locurile de parcare sunt insuficiente pentru câtă lume ajunge în zonă, mai ales că mulţi merg să viziteze castelele şi îşi lasă maşina în parcarea hotelului. Restul parcărilor sunt private, taxele variind de la 5 la 10 lei/ zi.

Mancare Hotel Marami

Concediul la care ai visat în Corfu

Concediul la care ai visat în Corfu

7 nopți cazare
de la 120 Eur
vezi detalii »

Per ansamblu, eu am fost foarte mulţumită de Hotelul Marami şi de serviciile oferite şi, dacă mă voi întoarce la Sinaia, cu siguranţă voi alege să mă cazez tot aici!

Localizare: ****
Hotel: ****
Restaurant: ****
Servicii: ****
Curățenie: ****
Personal: ****
Rating: * (nu mi-a plăcut) - **** (mi-a plăcut foarte mult)

     

Citeşte şi despre celelalte locuri în care am poposit în mini-vacanţa românească aici:

Agentia Turist Center

Realizat in colaborare cu: Agentia Turist Center

Turist Center este o agentie tour-operatoare care va ofera o gama larga de pachete turistice pe litoralul Marii Negre, in statiuni balneo-climaterice si la munte. 

Vezi ofertele noastre

 
Vacanță de vis în Zakynthos

Vacanță de vis în Zakynthos

7 nopţi cazare, zbor din Bucureşti şi Timișoara
de la 340 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.