Cazare în Cârţişoara, servicii de patru stele la Pensiunea Casa Moşului

Cazare în Cârţişoara, servicii de patru stele la Pensiunea Casa Moşului
 
 

Una din cele mai importante zone din Carpaţi este cea a Munţilor Făgăraş şi asta nu datorită doar multitudinii de obiective turistice naturale, ci din pricina activităţilor turistice care sunt disponibile în zonă, a istoriei locului şi bineînţeles a oamenilor care populează acest ţinut.

Dacă eşti interesat să explorezi această zonă, să priveşti panorama ţării de pe cele mai înalte culmi, să te bucuri de zecile lacuri şi cascade glaciare, să te informezi despre unele din cele mai interesante civilizaţii, să vizitezi biserici şi mănăstiri de peste 1500 de ani, să traversezi cel mai spectaculos drum din România situat la 2000 de metri altitudine - Transfăgărăşanul, îţi recomandăm localitatea Cârţişoara, care este o pistă de plecare pentru toate aceste obiective, mai mult, oferă şi numeroase alte activităţi.

Localitatea Cârtişoara este pe şoseaua Sibiu - Braşov, chiar pe itinerarul Transfăgărăşanului. Este o localitate atestata documentar din anul 1223 şi locul naşterii  lui Gheorghe Cârţan, cunoscut sub numele de Badea Cârţan, renumitul ţăran care a luptat pentru independenţa românilor din Transilvania. Mai multe despre această localitate poţi afla la Muzeul Etnografic Badea Cârţan, care se alfă chiar în comună.

Pensiunea Casa Mosului, Cartisoara

Tot în această comună găsim şi Pensiunea Casa Moşului, nominalizată pentru premiul Pensiunea Anului 2012, în cadrul unuia dintre cele mai  prestigioase evenimente din industria ospitalităţii şi a turismului din România: Hotel Tourism Leisure Investment Conference Bucharest.

Pensiunea Casa Mosului, Cartisoara

Pensiunea Casa Moşului este o oază de linişte în centrul comunei, unde te întâmpină oameni ospitalieri, care efectiv se bucură că le calci pragul. Te servesc cu mâncare tradiţională, preparată cu ingrediente locale, uneori chiar şi din propria recoltă, toate acestea într-un cadru rustic, specific zonei de munte şi interesant, nu scump.

Pensiunea Casa Mosului, Cartisoara

La capitolul cazare lucrurile stau la fel de bine, cele patru stele ale Casei Moşului oferă o atmosferă confortabilă, linistită şi relaxantă în cele mai bune condiţii. Capacitatea pensiunii este de 11 locuri structurate pe două nivele.

Pensiunea Casa Mosului, Cartisoara

Parterul este de fapt un living rustic sparat în mai multe zone: o bucătărie complet mobilată şi utilată, două băi, un spaţiu pentru a servii masa şi o zonă lounge, în care poţi să te relaxezi în fotolii acoperite cu pături de lână privind focul din şemineu. Toate acestea sunt înfrumuseţate de accesorii şi detalii rustice, cu valoare istorică reală, majoritatea fiind create de meşteşugari înzestraţi din zonă.

Pensiunea Casa Mosului, Cartisoara

Din living se înalţă o scară din buşteni care merge către cele 5 dormitoare care sunt în funcţie de preferinţe cu două sau trei locuri, dar şi matrimoniale. Toate paturile sunt îmbrăcate cu lenjerie cu puf de gâscă şi alături de liniştea din zonă, aerul rece şi puternic şi mirosul de lemn îţi readuc somnul, odihna şi visele din copiărie, efectiv îţi dau senzaţia că te întorci în timp...
Fiecare cameră este dotată cu baie proprie, televizor LCD şi internet gratuit.

Pensiunea Casa Mosului, Cartisoara

În jurul acestui cuibuşor senzational care te face să te simţi din nou copil este o curte mare îmbrăcată în verdeaţă şi ornată cu pomi fructiferi. În funcţie de sezonul în care alegi să mergi “acasă la moşu” poţi chiar şi gusta mere, pere, prune, cireşe sau nuci direct din pomi. Între aceştia poţi să te aşezi pe iarbă, într-un hamac sau la o masă să citeşti, să dormi sau să te relaxezi sub zumzetul insectelor.

Dacă eşti mai energic “moşul” te poate învăţa să călăreşti sau să mânui căruţa, cu care poţi merge chiar să vizitezi numeroasele obiective turistice din zonă sau poţi să practici pescuitul, să tragi cu arcul sau să joci fotbal sau tenis pe unul din terenurile dotate cu nocturnă.

Pensiunea Casa Mosului, Cartisoara

Pensiunea Casa Mosului, Cartisoara

Pentru o noapte în Casa Moşului trebuie să scoţi din buzunar doar 165 lei, în care ai inclus cameră cu baie proprie, televizor, cablu TV, internet, un loc de parcare, acces la foişor şi la toate locurile de relaxare. Detalii pe www.casa-mosului.ro .

Pentru mai multe informaţii sau pentru rezervări poţi suna la unul din numerele de telefon: 0745 624 477, 0745 939 248 sau pe e-mail la adresa info@casa-mosului.ro.

Vacanţă plăcută!

Casa Moşului

Realizat in colaborare cu: Casa Moşului

Pensiunea Casa Mosului din Cârţisoara situatã în imediata apropiere a centrului comunei, te întâmpinã cu ospitalitatea specificã zonei de munte. Oamenii pe care îi veţi întâlni aici, mâncarea şi bãuturile tradiţionale de cea mai bunã calitate precum şi condiţiile de cazare de 4 stele vor crea atmosfera de recreere, confort, linişte şi relaxare pe care le-aţi dorit.

www.casa-mosului.ro

 

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!



Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers