Cazare în București: Ramada Bucharest Majestic Hotel 4* - review

Cazare în București: Ramada Bucharest Majestic Hotel 4* - review
 
 

În timpul city break-ului meu la București am petrecut două nopți la Ramada Bucharest Majestic Hotel, chiar în Centrul Vechi al Capitalei. Acest hotel s-a dovedit a fi o alegere bună, mai ales datorită locației sale, chiar pe Calea Victoriei, foarte aproape de majoritatea atracțiilor turistice din București pe care plănuisem să le vizitez.

Localizare Ramada Bucharest Majestic Hotel

Ramada Bucharest Majestic Hotel se află pe Calea Victoriei, lângă Piața Odeon. De fapt, de la geamul camerei mele vedeam imediat Teatrul Odeon, care, din păcate, se afla în renovare și avea fațada plină cu schele.

Ramada Bucharest Majestic Hotel pe hartă

Ce mi-a plăcut la Ramada Bucharest Majestic Hotel

  • Este la doi pași de aproape orice, de la Centrul Vechi, la Piața Victoriei, Palatul Parlamentului sau Piața Universității.
  • Deși se află pe Calea Victoriei, nu am fost deranjată de zgomotul orașului.
  • Micul dejun este foarte bogat și variat. Ar trebui să stai acolo cel puțin o săptămână pentru a degusta din fiecare preparat. Terasa sălii de mese, deși chiar lângă Piața Odeon, este acoperită și frumos amenajată, astfel că este o adevărată plăcere să-ți iei micul dejun acolo.
  • Angajații hotelului sunt foarte politicoși și amabili. I-am auzit vorbind și într-o engleză impecabilă cu alți musafiri și de fiecare dată erau la dispoziția noastră pentru orice am fi avut nevoie.
  • Hotelul are și o piscină interioară la care ai acces gratuit. Din poze pare frumoasă, dar noi nu am avut timp de bălăceală. Am avut un oraș întreg de explorat într-o singură zi. Laughing
  • Camera a fost destul de încăpătoare, cu paturi confortabile și toate facilitățile de care am fi putut avea nevoie, inclusiv internet wireless rapid.

Terasa Bucharest Majestic Hotel

Ce nu mi-a plăcut la Ramada Bucharest Majestic Hotel

  • Camerele par puțin învechite, la fel și mobilierul părea foarte vechi.
  • Baia, deși curată, ar avea nevoie de o renovare.
  • Camera nu a avut decât două prize în spatele televizorului. Pentru două fete mereu cu telefonul în mână ar fi fost utilă câte o priză lângă fiecare noptieră.
  • Din ce am observat, nu prea erau locuri de parcare în jurul hotelului. Pe mine acest lucru nu m-a deranjat din moment ce am ajuns în București cu avionul, dar pentru alți musafiri, cu siguranță, este un minus.

Camera Bucharest Majestic Hotel

Îți recomand acest hotel dacă vrei să petreci câteva zile în București, chiar în centrul orașului, mai ales dacă ajungi aici fără mașină. Verifică prețurile și disponibilitatea la Ramada Bucharest Majestic Hotel aici.

Citește și: City break în București: ce să faci o zi în Capitală

Tu ai stat la Ramada Bucharest Majestic Hotel? Ție cum ți s-a părut acest hotel?


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers