Câteva idei unde poţi merge în luna de miere... în România

Câteva idei unde poţi merge în luna de miere... în România
 
 

Încă nu am elucidat misterul amalgamului de nunţi la care am participat în ultima perioadă, nu ştiu dacă este normal, din pricina vârstei, dacă este un trand sau dacă există ceva în aer, cert este că mă bucur când văd oameni tineri şi frumoşi că aleg să-şi unească destinele pentru totdeauna. Ştiu că nu acesta este subiectul despre care doriţi să citiţi, de aceea mă voi şi opri din "fabula mea" şi voi trece la una dintre cele mai frumoase părţi ale unei nunţi: luna de miere!

În topul preferinţelor românilor, detaşat de orice loc din lume se află destinaţiile exotice. Însă nu voi vorbi acum despre această categorie, ci despre românii de rând, care tot mai mulţi renunţă la clasicele concedii gen: o săptămână la mare în Grecia, Muntenegru sau Turcia, în favoarea unor locuri frumoase din România.

România are foarte multe locuri frumoase de oferit, care alese inteligent, pot ajunge chiar şi la un preţ foarte mic. O să vă prezint câteva dintre aceste locuri, despre care vreau să precizez că sunt prezentate într-o ordine aleatorie...

Dacă îmi daţi voie să-mi dau cu părerea eu vă recomand Delta Dunării, care are avantajul că radiază de frumuseţe în orice perioadă a anului. Plimbări cu barca într-un paradis sălbatic, picnicuri în pustiu sau cine romantice pe malul Dunării sunt doar câteva din activităţile de care vă puteţi bucura dacă alegeţi "o săptămână sau mai mult de miere" în Delta Dunării. Citește și Câteva idei de destinaţii din Europa perfecte pentru luna de miere și alege locurile de cazare propuse de noi.

Restul locurilor în care vă puteţi bucura de o lună de miere superbă în România vi le prezint în următoarea GALERIE FOTO și aștept să-mi spuneți care credeți voi că sunt cele mai romantice destinații:


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers