Catedrale spectaculoase din Europa partea a treia - galerie foto

Catedrale spectaculoase din Europa partea a treia - galerie foto
 
 
 

"Un morman de pietre încetează a fi un morman de pietre în momentul în care un singur om care îl contemplă vede în el imaginea unei catedrale”, citat de Antonie de Saint-Exupery

După cum vă spuneam şi în părţile anterioare ale prezentării celor mai frumoase catedrale din Europa, nu mă aşteptam să fie atât de greu să faci o selecţie a acestora. Fiecare construcţie are câte ceva deosebit, câte ceva unic, câte ceva exorbitant sau luxuriant…

Basilica Sfântului Marcu, cea mai măreaţă construcţie din Veneţia, Catedrala Sfântul Gheorghe din Timişoara, cea mai valoroasă construcţie în stil baroc din Banat, Catedrala Christ Church din Dublin, cea mai lungă catedrală medievală din Europa, Basilica di Santa Maria Maggiore din Italia, biserica care şi-a conservat cel mai bine structura primitivă şi Catedrala din Nidaros, cea mai mare clădire ridicată în Evul Mediu, sunt doar câteva din cele mai interesante monumente arhitecturale ale Europei, pe care vi le prezint în această galerie foto.

Nu uitaţi, dacă aveţi imagini cu catedrale pe care le-am omis în acastă selecţie a celor mai frumoase catedrale din Europa şi consideraţi că nu trebuie să lipsească, aşteptăm cu cea mai mare plăcere să ni le trimiteţi.

Admiră și Catedrale spectaculoase din Europa, partea întâiCatedrale spectaculoase din Europa, partea a doua.

Catedrale spectaculoase din Europa

Vacanță italienească la Napoli

Vacanță italienească la Napoli

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 170 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.