Cât costă un city break la Viena în toamnă

Cât costă un city break la Viena în toamnă
 
 

Nu mai ai răbdare până la Târgul de Crăciun de la Viena din acest an şi acest lucru este uşor de înţeles. Noi îţi dăm şi mai multe motive să alegi capitala Austriei şi pentru un city break de toamnă. Numai bine ai ocazia să vizitezi cele mai importante atracţii turistice din Viena pe o vreme încă frumoasă, iar la iarnă te vei putea bucura de magia târgurilor de sărbători.

Cum ajungi în Viena

Din România poţi ajunge rapid în Viena. Tarifele de zbor diferă în funcţie de compania aeriană, aeroportul de plecare şi de perioada vacanţei. De exemplu, în luna noiembrie, zborurile către Viena încep:

 • de la 82 euro din Bucureşti;
 • de la 98 euro din Cluj-Napoca;
 • de la 140 euro din Constanţa;
 • de la 158 euro din Târgu Mureş;
 • de la 168 euro din Iaşi;
 • de la 168 euro din Sibiu;
 • de la 175 euro din Timişoara.

Mai poţi opta şi pentru maşină personală, tren sau autocar, însă costurile de călătorie vor fi diferite, iar durata acesteia va fi cu siguranţă cu mult mai lungă.

Viena

Cazare în Viena

Cazare ieftină în Viena în toamna 2015:

Hoteluri recomandate din Viena:

Tarifele sunt exprimate pentru 1 noapte (1 noiembrie) şi se pot modifica în funcţie de perioadă.

Dacă nu-ţi place niciuna dintre propunerile noastre, găseşti mai multe hoteluri pentru vacanţa ta în Viena aici:

Atracţii turistice din Viena

Cu atât de multe locuri frumoase câte are Viena de oferit turiştilor care ajung aici poate fi destul de dificil să le alegi pe cele mai importante pentru câteva zile. Aşadar, îţi propunem noi o listă de atracţii turistice din Viena din care poţi alege... sau pe care o poţi completa. Cool În primul rând, poţi vizita gratuit pieţele şi parcurile din Viena. Deosebite sunt Stadtpark, unde poţi asculta şi muzică clasică la diferite ocazii, şi Naschmarkt, piaţa de unde sigur nu vei pleca cu mâna goală.

Viena

Apoi, e musai să te scotoceşti în buzunare pentru că sunt câteva atracţii pe care nu ai voie să le ratezi în capitala Austriei:

 • Palatul Schonbrunn – Grand Tour: 15.90 euro/ adulţi, 10.50 euro/ copii.
 • Schonbrunn Zoo – 16.50 euro/ adulţi; 8 euro/ copii.
 • Albertina – 12.90 euro/ adulţi; copii şi tineri până la 19 ani – gratuit.
 • Kunst Historisches Museum Wien – de la 12 euro/ adulţi; copii şi tineri până la 19 ani – gratuit.
 • Turnul Dunării – 7.40 euro/ adulţi; 5.20 euro/ copii.
 • House of the Sea – 15.80 euro/ adulţi; 4.90 euro/ copii între 3 şi 5 ani; 7.30 euro/ copii între 6 şi 15 ani.
 • Cartierul Muzeelor – intrarea este diferită în funcţie de muzeul ales.

Poţi opta pentru Vienna Card de 48 sau de 72 ore, la 18.90 euro, respectiv 21.90 euro, care îţi asigură reduceri la toate intrările de muzee, la concerte, magazine, cafenele şi nu numai, dar şi transport gratuit cu mijloacele de transport în comun şi posibilitatea de a lua cu tine pe acelaşi card şi un copil de până la 15 ani.

    

Ai informaţii despre costurile unei vacanţe în Viena? Spune-ne şi nouă în comentariile de mai jos şi ajută comunitatea Ghiduri Turistice să devină o comunitate mai informată. Dacă doreşti informaţii despre alte destinaţii de vacanţă din România sau din străinătate, nu ezita să ne spui. Laughing


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers