Cât costă un city break în Veneţia în toamnă

Cât costă un city break în Veneţia în toamnă
 
 

Să-ţi mai spunem de ce trebuie să-ţi petreci măcar o dată în viaţă vacanţa în Veneţia? Nu ar avea rost. Ştii deja prea bine că este o experienţă unică. Ştii deja ce vrei să vizitezi sau în ce pieţe vrei să te rătăceşti, că vrei să faci o plimbare cu gondola pe celebrele canale şi aşa mai departe. Ei bine, dacă ţi-ai propus un city break la Veneţia, noi te ajutăm cu informaţii utile pentru a-l planifica în toamna 2015!

Cum ajungi în Veneţia

Din România poţi ajunge rapid în Veneţia. Tarifele de zbor diferă în funcţie de compania aeriană, aeroportul de plecare şi de perioada vacanţei. De exemplu, în luna noiembrie, zborurile către Viena încep:

  • de la 129 euro din Bucureşti;
  • de la 234 euro din Cluj-Napoca;
  • de la 342 euro din Iaşi;
  • de la 235 euro din Sibiu;
  • de la 235 euro din Timişoara.

Mai poţi opta şi pentru maşină personală, tren sau autocar, însă costurile de călătorie vor fi diferite, iar durata acesteia va fi cu siguranţă cu mult mai lungă.

Venetia

Cazare în Veneţia

Cazare ieftină în Veneţia în toamna 2015:

Hoteluri recomandate din Veneţia:

Tarifele sunt exprimate pentru 1 noapte (1 noiembrie) şi se pot modifica în funcţie de perioadă.

Dacă nu-ţi place niciuna dintre propunerile noastre, găseşti mai multe hoteluri pentru vacanţa ta în Veneţia aici:

Atracţii turistice din Veneţia

Veneţia numără multe şi impresionante atracţii turistice, nu este de mirare. De evenimente nici nu încape îndoială, iar de activităţi, nici atât. Înainte de toate, trebuie să ştii că ai posibilitatea de a-ţi planifica vacanţa în avans, din punctul de vedere al costurilor atracţiilor turistice, al transportului şi al evenimentelor. Pentru asta ai nevoie de un City Pass Venezia Unica, care îţi va fi de folos pentru reduceri la toate obiectivele şi nu numai. În plus, pentru transport, poţi achiziţiona un abonament ACTV, pentru toate mijloacele de transport (de la autobuze la vaporetto), cu 40 euro pentru 3 zile.

Venetia

Cum Veneţia are numeroase muzee şi basilici, pe care vei dori să le vizitezi, este important să-ţi planifici turul obiectivelor turistice din timp. Înainte de toate, poţi face o plimbare pe străduţele înguste ale oraşului, poţi admira numeroase pieţe şi canale, poduri şi clădiri. Musai de pus pe listă sunt Piaţa San Marco, Basilica San Marco şi Puntea Suspinelor. În plus, poţi achiziţiona online bilete din timp, care te vor ajuta să economiseşti banii de vacanţă, dar şi timpul petrecut la cozi. Wink

  • Basilica St. Marc – 2 euro
  • Palatul Dogilor – 17,50 euro
  • Palazzo Mocenigo – 9,50 euro
  • Muzeul Torcello – 5 euro

     

Ai informaţii despre costurile unei vacanţe în Veneţia? Spune-ne şi nouă în comentariile de mai jos şi ajută comunitatea Ghiduri Turistice să devină o comunitate mai informată. Dacă doreşti informaţii despre alte destinaţii de vacanţă din România sau din străinătate, nu ezita să ne spui. Laughing


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers