Cât costă un city break în Roma în toamnă

Cât costă un city break în Roma în toamnă
 
 

Roma este una dintre cele mai frumoase destinaţii europene pentru un city break de toamnă. Motivul este simplu: numărul mare de atracţii turistice. Cu atât de multe locuri de vizitat, vei avea cu siguranţă nevoie de câteva zile pentru a le bifa pe cele mai importante, fie că eşti în vacanţă cu familia sau cu prietenii, fie că eşti pasionat de artă şi istorie sau de sport şi activităţi în aer liber.

Cum ajungi în Roma

Din România poţi ajunge rapid în Roma prin zboruri directe. Tarifele de zbor diferă în funcţie de compania aeriană, aeroportul de plecare şi de perioada vacanţei.

De exemplu, în luna octombrie, zborurile către Roma încep:

  • de la 40 euro din Bucureşti;
  • de la 41 euro din Târgu Mureş;
  • de la 45 euro din Timişoara;
  • de la 48 euro din Cluj-Napoca.

Mai poţi opta şi pentru maşină personală, tren sau autocar, însă costurile de călătorie vor fi diferite, iar durata acesteia va fi cu siguranţă cu mult mai lungă.

Colosseumul din Roma

Cazare în Roma

Cazare ieftină în Roma în toamna 2015:

Hoteluri recomandate din Roma:

Tarifele sunt exprimate pentru 1 noapte (1 octombrie) şi se pot modifica în funcţie de perioadă.

Dacă nu-ţi place niciuna dintre propunerile noastre, găseşti mai multe hoteluri pentru vacanţa ta în Roma aici:

Atracţii turistice din Roma

Aşa cum spuneam, Roma este înţesată de atracţii turistice. Fontana di Trevi, Colosseumul şi Piazza del Popolo sunt doar câteva dintre principalele obiective ce ne vin tot timpul în minte atunci când ne gândim la Roma. Dacă locuri precum pieţele şi fântânile sunt deschise publicului larg spre vizitare în mod gratuit, pentru restul obiectivelor îţi recomandăm să consulţi site-urile oficiale ale fiecăruia în parte, pentru afla orele de vizitare şi tarifele, dar şi pentru a-ţi face rezervare din timp, pentru a economisi bani şi pentru a evita cozile de la casele de bilete.

Palatul de Justitie din Roma

Mai multe informaţii esenţiale vei descoperi în ghidurile noastre pentru city break la Roma:

    

Ai informaţii despre costurile unei vacanţe în Roma? Spune-ne şi nouă în comentariile de mai jos şi ajută comunitatea Ghiduri Turistice să devină o comunitate mai informată. Dacă doreşti informaţii despre alte destinaţii de vacanţă din România sau din străinătate, nu ezita să ne spui. Laughing


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers