Cât costă un city break în Praga în toamnă

Cât costă un city break în Praga în toamnă
 
 
 

Praga este oraşul european perfect pentru city break. Ai o mulţimde de atracţii turistice, care te cheamă aici să le descoperi, locuri pline de magie şi de farmec, monumente şi clădiri cu un trecut impresionant şi câte şi mai câte. Cu siguranţă îţi doreşti deja să petreci o vacanţă în capitala Cehiei, aşa că ai mai jos o listă de informaţii utile, care te vor ajuta să-ţi planifici mai uşor un city break în Praga.

Cum ajungi în Praga

Poţi ajunge foarte uşor în Praga prin zborurile directe operate de diferite companii aeriene. Tarifele de zbor diferă în funcţie de compania aeriană, aeroportul de plecare şi de perioada vacanţei.

De exemplu, în luna septembrie, zborurile către Praga încep:

  • de la 81 euro din Bucureşti;
  • de la 74 euro din Timişoara;
  • de la 108 euro din Cluj-Napoca.

Mai poţi opta şi pentru maşină personală, tren sau autocar, costurile fiind diferite în funcţie de oraşul de pornire şi de mijlocul ales, dar trebuie să ştii că durata călătoriei va fi una mult mai lungă.

Praga

Cazare în Praga

Cazare ieftină în Praga în toamna 2015:

Hoteluri recomandate în Praga:

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »

Tarifele sunt exprimate pentru 1 noapte (1 septembrie) şi se pot modifica în funcţie de perioadă.

Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »

Dacă nu-ţi place niciuna dintre propunerile noastre, găseşti mai multe hoteluri pentru vacanţa ta în Praga aici:

Cum te deplasezi în Praga

Sistemul de transport public din Praga este unul extrem de bine pus la punct. Poţi combina metroul, tramvaiul şi autobuzul, după caz, pentru a ajunge în şi din oricare zonă a oraşului. Poţi opta şi pentru bilete de o călătorie, dar şi pentru bilete de 1 zi sau 3 zile sau sezoniere.

Atracţii turistice din Praga

Praga

Primul şi cel mai important edificiu cu care să începi turul tău prin Praga este Castelul oraşului şi obiectivele numeroase care se află în apropierea domeniului regal. În oraşul vechi, vei putea vizita gratuit o mulţime de obiective turistice la pas: Poarta Prafului de Puşcă, Strada Celetna, Piaţa oraşului vechi şi o mulţime de biserici.

Din oraşul nou, poţi pune pe lista de vizitat gratuit Piaţa Wenceslas, Biserica Fecioarei Zăpezii sau Grădina Franciscană. Tot gratuit trebuie să descoperi Cartierul evreiesc Iosefov şi ale sale numeroase clădiri şi cimitire, dar şi două dintre cele mai importante simboluri ale oraşului: faimosul Pod Carol şi celebrul Ceas astronomic din Piaţa Vechiului Oraş.

   

Ai informaţii despre costurile unei vacanţe la Praga? Spune-ne şi nouă în comentariile de mai jos şi ajută comunitatea Ghiduri Turistice să devină o comunitate mai informată. Dacă doreşti informaţii despre alte destinaţii de vacanţă din România sau din străinătate, nu ezita să ne spui. Laughing

Fii romantic 4 zile la Verona!

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »
 

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.