Cât costă un city break în Iaşi în toamnă

Cât costă un city break în Iaşi în toamnă
 
 

Oraşul Iaşi este unul dintre cele mai frumoase oraşe din România. Ideal pentru un city break de toamnă, este un centru cultural şi istoric încărcat de atracţii turistice şi de evenimente. Fiind unul dintre cele mai importante oraşe din această regiune îndepărtată a ţării este un centru pentru zona Moldovei şi o destinaţie numai bună pentru un city break de toamnă în România.

Cum ajungi în Iaşi

La mare distanţă de celelalte mari oraşe ale României, Iaşiul este totuşi uşor accesibil cu trenul sau cu maşina. Costurile de transport sunt cele spre care te vei îndrepta în prima faza a planificării călătoriei tale, aşa că îţi oferim noi câteva informaţii mai jos despre cum poţi ajunge la Iaşi:

  • cu maşina:
   • 648 km din Timişoara: aprox. 277 lei;
   • 391 km din Cluj-Napoca: aprox. 167 lei;
   • 388 km din Bucureşti: aprox. 166 lei;
   • 454 km din Constanţa: aprox. 194 lei;
   • 307 km din Braşov: aprox. 130 lei.

* preţ calculat la consum mediu 7,5l / 100 km.

  • cu trenul:
   • din Timişoara de la 132 lei;
   • din Cluj-Napoca de la 71 lei;
   • din Constanţa de la 66 lei;
   • din Bucureşti de la 71 lei;
   • din Braşov de la 97 lei.

Iasi

Cazare în Iaşi

Hoteluri ieftine în Iaşi:

Hoteluri recomandate în Iaşi:

* Tarifele sunt exprimate pentru o noapte de cazare (1 octombrie).

Dacă nu-ţi place niciuna dintre propunerile noastre, găseşti mai multe hoteluri pentru vacanţa ta în Iaşi aici:

Atracţii turistice din Iaşi

Ca centrul cultural şi economic al regiunii, oraşul Iaşi abundă de obiective turistice dintre cele mai interesante şi pentru toate gusturile. Arhitectura oraşului este cea pe care o poţi remarca din primele momente. Astfel, poţi face o plimbare care nu te va costa nimic de la Gara Iaşi şi apoi spre o mulţime de alte atracţii fascinante precum: Palatul Culturii, Sinagoga Mare din Iaşi sau Mănăstirea Cetăţuia.

Palatul culturii din Iasi

Oraşul include o listă impresionantă de obiective turistice aşadar. Alte monumente impresionante pe care le vei găsi în aer liber sunt: Obeliscul cu lei, Bojdeuca lui Ion Creangă, Palatul Roznovanu, Crucea lui Ferentz şi Institutul de Anatomie. Continuă-ţi plimbarea prin Parcul Copou şi Grădina Botanică.

    

Ai informaţii despre costurile unei vacanţe în Iaşi? Spune-ne şi nouă în comentariile de mai jos şi ajută comunitatea Ghiduri Turistice să devină o comunitate mai informată. Dacă doreşti informaţii despre alte destinaţii de vacanţă din România sau din străinătate, nu ezita să ne spui. Laughing


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers