Cât costă un city break în Constanţa în toamnă

Cât costă un city break în Constanţa în toamnă
 
 

Constanţa este oraşul-port de la Marea Neagră, este centrul litoralului românesc, dar acest lucru nu înseamnă că este numai o destinaţie estivală. Pe tot parcursul anului ai aici şansa de a descoperi o mulţime de atracţii turistice fascinante. Dacă îţi doreşti o vacanţă românească în această toamnă, iată câteva sfaturi şi sugestii care să te ajute să-ţi organizezi un city break în Constanţa.

Cum ajungi în Constanţa

În prima parte a planificării călătoriei tale vei dori să alegi cel mai bun mijloc de transport pentru tine şi pentru vacanţa ta. În funcţie de cel mai mare centru urban din apropiere poţi estima câteva date legate de transport. Noi te ajutăm cu informaţii despre preţuri mai jos:

 • cu maşina:
  • 791 km din Timişoara: aprox. 362 lei;
  • 681 km din Cluj-Napoca: aprox. 312 lei;
  • 226 km din Bucureşti: aprox. 103 lei;
  • 454 km din Iaşi: aprox. 208 lei;
  • 395 km din Braşov: aprox. 181 lei.

* preţ calculat la consum mediu 7,5l / 100 km.

 • cu trenul:
  • din Timişoara de la 111 lei;
  • din Cluj-Napoca de la 123 lei;
  • din Iaşi de la 104 lei;
  • din Bucureşti de la 47 lei;
  • din Braşov de la 75 lei.

Constanta

Cazare în Constanţa

Cazare ieftină în Constanţa în toamna 2015:

Hoteluri recomandate din Constanţa:

* Tarifele sunt exprimate pentru o noapte de cazare (1 noiembrie).

Dacă nu-ţi place niciuna dintre propunerile noastre, găseşti mai multe hoteluri pentru vacanţa ta în Constanţa aici:

Atracţii turistice din Constanţa

Prima atracţie turistică spre care e musai să te îndrepţi este Cazinoul din Constanţa. Deşi clădirea-simbol al oraşului se află într-o avansată stare de degradare este în continuare primul loc la care te gândeşti în oraşul de la malul mării. Alte clădiri deosebite atât la exterior, cât şi la interior, care îţi vor atrage atenţia sunt: Muzeul de Sculptură Ion Jalea, Muzeul de Istorie Naturală şi Arheologie, dar şi bisericile diferite: Catedrala Ortodoxă Sfinţii Petru şi Pavel, Biserica Romano Catolică Sfântul Anton, Marea Moschee Carol, Biserica Bulgară Sfântul Nicolae, Biserica Armenească Sfânta Maria sau Biserica Greacă Schimbarea la Faţă.

Portul Constanta

Nu uita nici de Portul Constanţa, un loc pe care îl poţi vizita şi admira, dar unde te poţi bucura şi de evenimente speciale sau poţi alege să faci o plimbare cu o ambarcaţiune închiriată de la terminalul Portul Turistic Tomis. Tot aici vei găsi şi Muzeul Portului şi Farul Constanţa.

   

Ai informaţii despre costurile unei vacanţe în Constanţa? Spune-ne şi nouă în comentariile de mai jos şi ajută comunitatea Ghiduri Turistice să devină o comunitate mai informată. Dacă doreşti informaţii despre alte destinaţii de vacanţă din România sau din străinătate, nu ezita să ne spui. Laughing


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers