Cât costă un city break în Berlin în toamnă

Cât costă un city break în Berlin în toamnă
 
 

Oraşul Berlin este capitala europeană cu o istorie cât se poate de tumultoasă şi de complexă. O destinaţie ideală pentru iubitorii de istorie şi cultură, oraşul îţi arată la fiecare colţ parcă un moment din trecut, un eveniment marcant, prin toate monumetele sale, prin clădirile cu o arhitectură impresionantă şi nu numai. Dacă plănuieşti un city break în Berlin pentru toamnă, deja ştii cu siguranţă multe despre acest oraş, mai rămâne să afli şi câteva informaţii despre costuri de la noi şi îţi poţi rezerva vacanţa imediat.

Cum ajungi în Berlin

Din România poţi ajunge rapid în Berlin prin zboruri directe. Tarifele de zbor diferă în funcţie de compania aeriană, aeroportul de plecare şi de perioada vacanţei.

De exemplu, în luna octombrie, zborurile către Berlin încep:

  • de la 51 euro din Bucureşti;
  • de la 70 euro din Târgu Mureş;
  • de la 67 euro din Timişoara;
  • de la 54 euro din Cluj-Napoca.

Mai poţi opta şi pentru maşină personală, tren sau autocar, însă costurile de călătorie vor fi diferite, iar durata acesteia va fi cu siguranţă cu mult mai lungă.

Berlin

Cazare în Berlin

Cazare ieftină în Berlin în toamna 2015:

Hoteluri recomandate din Berlin:

Tarifele sunt exprimate pentru 1 noapte (1 octombrie) şi se pot modifica în funcţie de perioadă.

Dacă nu-ţi place niciuna dintre propunerile noastre, găseşti mai multe hoteluri pentru vacanţa ta în Berlin aici:

Atracţii turistice din Berlin

Atracţiile turistice din Berlin sunt atât de numeroase încât vei dori cu siguranţă să revii aici pentru a le bifa pe toate. Dacă ai un timp limitat la dispoziţie pentru a admira oraşul, atunci îţi propun câteva obiective spre care să te îndrepţi într-o plimbare. Poţi începe de la Poarta Brandenburg, pentru ca mai apoi să te îndrepţi şi spre alte simboluri berlineze, precum Turnul Televiziunii din Alexanderplatz şi Strada Unter den Linden, despre care poţi afla mai multe de la ambasadorea noastră Irina Drăgan din povestea ei despre Berlin – spiritul german desăvârşit.

Podul Oberbaum, Berlin

Berlinul se laudă şi cu două superlative: 1 700 poduri (mai multe decât în Veneţia) şi titlul de Cel mai verde oraş din Germania, cu o suprafaţă ocupată în proporţie de 44% de parcuri, păduri şi ape. Aşadar, tot gratuit mai poţi vizita o mulţime de parcuri şi de poduri în plimbările tale prin oraş.

Pasionaţii de artă şi cultură se pot delecta cu o mulţime de atracţii turistice de acest tip. Dacă vrei să bifezi vreuna dintre acestea, îţi recomand să verifici site-ul instituţiei, pentru a afla mai multe detalii despre orarul de vizitare, bilete de intrare şi aşa mai departe. Important este să începi pe Insula Muzeelor, un sanctuar al artei şi al ştiinţei, cu 5 muzee diferite. Continuă cu Galeria East Side, Biserica memorială Kaiser Wilhelm sau Casa de Artă Tacheles.

 

Ai informaţii despre costurile unei vacanţe în Berlin? Spune-ne şi nouă în comentariile de mai jos şi ajută comunitatea Ghiduri Turistice să devină o comunitate mai informată. Dacă doreşti informaţii despre alte destinaţii de vacanţă din România sau din străinătate, nu ezita să ne spui. Laughing


Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Fii primul care citește despre locurile minunate pe care le-am vizitat, află idei noi de destinații bune de descoperit și bucură-te de sfaturile noastre despre cum să ai o vacanță reușită! Activează-ți notificările noastre și vei primi câte un mesaj de fiecare dată când avem o nouă poveste. Rapid, simplu și foarte eficient!Sistemul de notificări funcționează doar cu browserele Chrome, Firefox și Safari.
Supported browsers