Cât costă un city break în Amsterdam în toamnă

Cât costă un city break în Amsterdam în toamnă
 
 
Fii romantic 4 zile la Verona!

Fii romantic 4 zile la Verona!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 175 Eur
vezi detalii »

Capitală a berii, a bicicletelor, a mâncării şi nu numai, Amsterdam este un oraş perfect pentru city break dintr-o mulţime de motive. Numeroase atracţii turistice, zone faimoase, precum canalele şi Red Light District, şi câte şi mai câte te aşteaptă să le admiri în această toamnă. Dacă îţi cauţi destinaţia de vis pentru acest sezon, atunci află de ce trebuie să pui Amsterdam pe listă şi cum să te pregăteşti.

Cum ajungi în Amsterdam

Din România poţi ajunge rapid în Amsterdam. Tarifele de zbor diferă în funcţie de compania aeriană, aeroportul de plecare şi de perioada vacanţei. De exemplu, în luna noiembrie, zborurile către Amsterdam încep:

  • de la 119 euro din Bucureşti;
  • de la 237 euro din Iaşi;
  • de la 247 euro din Timişoara;
  • de la 228 euro din Cluj-Napoca.

Mai poţi opta şi pentru maşină personală, tren sau autocar, însă costurile de călătorie vor fi diferite, iar durata acesteia va fi cu siguranţă cu mult mai lungă.

Amsterdam

Cazare în Amsterdam

Cazare ieftină în Amsterdam în toamna 2015:

Hoteluri recomandate din Amsterdam:

Hai la mare în Valencia!

Hai la mare în Valencia!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti şi Timişoara
de la 210 Eur
vezi detalii »

Tarifele sunt exprimate pentru 1 noapte (1 noiembrie) şi se pot modifica în funcţie de perioadă.

Explorează Budapesta în 4 zile!

Explorează Budapesta în 4 zile!

3 nopţi cazare, mic dejun, zbor din Bucureşti
de la 140 Eur
vezi detalii »

Dacă nu-ţi place niciuna dintre propunerile noastre, găseşti mai multe hoteluri pentru vacanţa ta în Amsterdam aici:

Atracţii turistice din Amsterdam

Înainte de toate, ai câteva opţiuni pentru a descoperi oraşul. Încearcă înainte un tur gratuit al Amsterdamului, deoarece vei afla care sunt cele mai importante atracţii turistice şi vei putea afla mai multe secrete ale oraşului chiar de la ghizii locali. În plus, te mai poţi plimba şi tu în voie şi de asemenea gratuit prin locuri celebre, precum: Red Light District, Cartierul Evreiesc, Jordaan District şi aşa mai departe. Red Light District poate fi vizitat şi în cadrul unui tur special, care te va costa 14 euro.

Cu bicicleta in Amsterdam

Nu uita să admiri canalele oraşului. Şi dacă tot am ajuns aici, trebuie să ştii că poţi opta şi pentru o plimbare cu barca pe canalele oraşului. Preţurile pornesc de la 15 euro şi variază în funcţie de tipul şi de durata turului. Nu în ultimul rând, poţi opta pentru un tur cu bicicleta, care te va costa 18.50 euro.

Dacă ţi-ai ales mijlocul prin care să ajungi la ele, iată care sunt şi cele mai importante atracţii turistice din Amsterdam:

  • Casa Annei Frank – 9 euro
  • Amsterdam Museum – 12 euro/ adulţi, 6 euro/ copii
  • Rijksmuseum – 15 euro
  • Bloemenmarkt, Vondelpark, Noordermarkt, Begijnhof – gratuit

   

Ai informaţii despre costurile unei vacanţe în Amsterdam? Spune-ne şi nouă în comentariile de mai jos şi ajută comunitatea Ghiduri Turistice să devină o comunitate mai informată. Dacă doreşti informaţii despre alte destinaţii de vacanţă din România sau din străinătate, nu ezita să ne spui. Laughing

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

4 zile de aventuri scandinave în Oslo

3 nopţi cazare, zbor din Bucureşti
de la 205 Eur
vezi detalii »

HappyMonday.ro - Impreuna calatorim mai mult

De 5 ani descoperim locuri minunate impreuna prin povestile de pe site. Dorim ca prin noul nostru proiect - HappyMonday.ro - sa te ajutam sa calatoresti mai mult si astfel sa descoperi mult mai multe locuri.
In fiecare zi de luni iti dam idei noi de calatorii la #tarifeWOW, pentru ca tu sa descoperi locuri noi. Saptamana aceasta iti propunem ofertele de mai jos. Care te tenteaza?

Împreună descoperim multe

#LocuriMinunate

Primeşti în fiecare săptămână cele mai noi articole direct pe e-mail.